Shoplog Amsterdam Juni 2014

Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal heb gekocht in Amsterdam afgelopen dinsdag. Ik heb leuke items gescoord bij de Forever21, Lush, MAC en Flormar. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Kijk dan snel mee!Β 

Even een boodschap vooraf: mijn excuses voor het rare geknipte stukje richting het einde. Bij de buren gingen ze ineens boren en dat nare borende geluid wilde ik er echt niet in hebben. Niet alleen omdat je mij dan niet verstaat, maar vooral ook omdat ik me irriteer aan zulke geluiden en ik denk dat ik niet de enige ben. Alsnog heel veel kijkplezier!

Wat vind jij het leukste dat ik heb gekocht?

You may also like

28 reacties

  1. Je bent inderdaad goed geslaagd! Crosswires is echt één van mijn favoriete MAC lipsticks. En de popcorn lipscrub vind ik ook heerlijk.

  2. Ik had je filmpje gisteravond op Youtube gekeken maar je hebt echt ontzettend leuke dingen gekocht! Wat ik het leukste vind, niet moeilijk hahaha, de MAC lipstick is ontzettend mooi! Ben heel benieuwd naar je review ervan πŸ™‚

  3. Het setje kleding wat je nu aan hebt vind ik zo leuk! Staat je super mooi πŸ˜€ Die lipscrub van Lush lijkt me zo fijn! Die wil ik altijd nog wel eens proberen. Die blush van Flomar ziet er trouwens mooi uit!! Ik ben trouwens benieuwd naar de lipsticks die je hebt gekocht hoe die eruit zien:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *