Shoplog april 2014

Het is weer tijd voor een shoplog en hoewel er nog een aantal pakketjes naar mij onderweg zijn, leek het me leuk om nu mijn aankoopjes van de afgelopen tijd te laten. Dankzij alle bonnen die ik voor mijn verjaardag heb gekregen zijn dat er namelijk alweer best veel! Kijk snel mee! 

Ik heb onder andere mijn boekenbonnen en mijn Douglas bon ingewisseld voor leuke goodies en daarnaast heb ik ook bij de Hema en Kruidvat leuke dingen gekocht. Daarnaast heb ik ook wat gekocht bij de Coolcat. Veel kijkplezier!

Wat vind jij het leukste dat ik heb gekocht? En wat vind jij van crop tops? Vind je dat je die met een blote buik kunt dragen of doe je dat ook liever niet?

You may also like

19 reacties

  1. Wat heb je leuke items gekocht! Super gaaf dat je je eerste Mac blush hebt! Ziet er nu al erg goed uit! Het luxury laquer lakje van Catrice is erg mooi. Altijd fijn he die sale bak bij het Kruidvat <3

  2. Gewoon lekker terug stelen van je vriend =] In een crop top ga je mij nooit zien, dat is mij te bloot. Maar cut out kleding vind ik dan weer wel modieus.

  3. Ik lees ook altijd in het Engels. Vertaalde versies verliezen een beetje hun echtheid vind ik. Ben al benieuwd naar je review van de blush (die er hopelijk komt :-)). En met Batiste droogshampoo kan je nooooooit fout gaan, ik ben zo fan!

  4. Hele leuke aankopen heb je gedaan! The Iron Fey boekenserie vond ik zo mooi. Ik kan ook niet wachten tot het volgende deel die volgende maand uit gaat komen. Een crop top dragen en dan een blote buik hebben vind ik ook niks. Ik zou dan ook inderdaad iets hoogs dragen of een hemdje eronder.

  5. Ooh nee crop tops met blote buik hoeft van mij ook echt niet meer hoor. Ik zou het zelf echt niet meer zo dragen haha. De lakjes vind ik trouwens erg mooi, 50 cent jee dat is echt een leuk koopje. En de blush van Mac lijkt me ook heel mooi, ben wel benieuwd hoe deze je staat:)

  6. Leuke aankopen 🙂 congratz met je eerste blush van Mac 😉 en wat betreft croptops: eens! Ik draag ze altijd met een hempje eronder 😉 . Voel ik me fijner en comfi in! Ben benieuwd naar alle reviews 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *