Shoplog Boozyshop & first impression (o.a. Milani, Make-up Revolution)

Vorige week kwam er een pakketje binnen van Boozyshop en ik kon het niet laten om er een video over te maken. Aangezien enkel een unboxing misschien niet zo heel veel extra informatie geeft, besloot ik om ook meteen mijn eerste indruk van de producten te geven met ondere andere swatches!

Ik hoop dat het je aanspreekt dat ik in plaats van alleen een unboxing ook met een first impression geef. Zelf merk ik dat ik de laatste tijd steeds meer naar video’s zoek die veel informatie geven. Het is best leuk om een unboxing te zien, maar  als je alleen maar een product omhoog gehouden ziet worden, weet je nog niet zo heel veel. Daarom wil ik eigenlijk vaker ook een eerste indruk geven van de producten, of tenminste als het om een make-up shoplog gaat. Eigenlijk is het net zoiets als dat je bij een fashion shoplog de kleding die je gekocht hebt  ook aan laat zien (hoewel ik bh’s wel echt een uitzondering vind haha, die ga ik echt niet aan laten zien op Youtube). Ik merk dat ik soms dingen mis in video’s en met die punten wil ik wat doen.

Voor nu heb ik ook wanneer ik de naam van een product noem dit ook door middel van tekst toegevoegd aan het beeld, zodat je het kunt zien, mocht je mij niet goed verstaan of mocht ik te snel gaan. Dit is wel een punt waar ik zelf vaak last van heb als ik video’s kijk haha en waarschijnlijk ben ik niet de enige. Hopelijk helpt dit nog wat om de video wat duidelijk te maken. Heel fancy vind ik het er niet uitzien, maar daarmee kan nog worden geëxperimenteerd.

Naar welk(e) item(s) ben je het meest benieuwd?

You may also like

13 reacties

  1. Handig palette van Morphe zeker als make-up geek ook in past. Voor mij is het goed om te weten dat je niet zo tevreden bent over de oogschaduw van deze merk. Paarse lipstick daar ben ik benieuwd naar hoe het bij jou zal staan. Zo’n kleur ben ik nu te oud voor..hihi. Lang wachten voor lipliquid daar heb ik ook niet veel zin in. Leuk nieuwe manier van shoplog. 🙂

  2. Grappig, ik heb vandaag het morphe palette gereviewd. Ik vind hem heel goed. De oogschaduw blijft met primer echt de hele dag goed zitten en is heel goed gepigmenteerd. Gek dat de losse oogschaduws dus minder blijken te zijn.

    1. Wat toevallig! Ik zal je review zo meteen gaan lezen 🙂 Ik vind het ook gek dat de losse oogschaduws mij niet zo goed zijn bevallen, wat ik had er door de hype hoge verwachtingen van. Ze waren niet meteen superslecht, maar ik vond ze er niet echt uitspringen qua kwaliteit. In mijn (te grote) oogschaduwstash zijn ze een beetje “meh” vergeleken met de rest.

  3. Mooie producten heb je gekocht! Ik ruik ook altijd aan nieuwe make-up die ik koop haha. Ik ben heel benieuwd hoe de paarse lipstick je zal staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *