Shoplog Forever 21

Het is weer tijd voor een shoplog! Ik heb niet zoveel tijd om te shoppen over het algemeen en daarom bestel ik graag online. Zo gebeurde het laatst ook; ik plaatste een bestelling bij Forever21 en dat leidde tot deze video. Kijk je mee?

Shoplog Forever 21

Ik hoop trouwens dat je het niet heel erg vind dat ik dit keer geen beelden in de video heb zitten waarbij ik de kleding aan heb. Normaal gesproken doe ik dat het liefste wel, maar het leek mij een beetje TMI om bijvoorbeeld mijn pyjama aan te doen en te laten zien.

Verder ben ik ook niet helemaal tevreden over het licht, maar ik had jammer genoeg weinig tijd om te filmen. Dan denk je misschien: huh, maar jij had toch vakantie? Klopt. Alleen vorige week had Jeff nachtdienst en dan ga ik niet filmen (en eigenlijk ook zo min mogelijk foto’s maken), omdat die kamer vlak naast de slaapkamer ligt en ik hem niet wakker wil maken. En deze week staat vooral grotendeels in het teken van feestjes, gezelligheid en drankjes. Superleuk, maar dat zorgt niet meteen voor veel tijd om te filmen.

Het is dan denk ik ook nog spannend in hoeverre ik veel vooruit kan werken in de vakantie. Hopelijk lukt het toch nog een heel eind, want in juni heb ik alle deadlines tegelijk en daar moet ik inmiddels wel een keer meer gaan beginnen.

Wat vind jij het leukste item dat ik heb gekocht in deze shoplog Forever 21?

Voor degenen die vanavond wat gaan doen: veel plezier! En voor iedereen: alvast een fijne Koningsdag!

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *