Shoplog Forever21 & try on!

Laatst besloot ik uitgebreid online te gaan shoppen bij Forever21 en die bestelling was binnen een paar dagen al binnen, wat mij positief verraste. Vandaag laat ik je zien welke items ik besteld heb, inclusief try on! Het zijn allemaal zomerse items, dus ik hoop dat het mooie weer snel komt.

Ik hoop trouwens dat jullie de try on beelden leuk en handig vinden om te zien! Zelf vind ik dat je soms in een shoplog de fashion items niet helemaal goed in beeld krijgt zonder ze ook echt aan te doen, vandaar dat dit mij wel zo volledig leek.

De items en prijzen zal ik nog even noemen:

 • Olijfgroene playsuit €16,-
 • Rokje met print en riempje €16,-
 • Short met zwart/witte print €16,-
 • Crop top in de kleur pruim €13,-
 • Blauwe short met ankertjes €22,-
 • Wit met blauw gestreepte crop top €11,-

Aangezien ik vorig jaar met de zomer eigenlijk maar vrij weinig heb geshopt qua fashion, omdat ik niet veel leuke items kon vinden, probeer ik het dit jaar wat beter te doen. Toch vind ik het best lastig om leuke items te vinden die mij aanspreken als ik eerlijk ben! Het is bij Forever21 in ieder geval best goed gelukt moet ik zeggen en ik hoop dat ik nog veel meer leuke fashion items ga vinden de komende tijd.

Wat vind jij van mijn items? En ben jij al begonnen met shoppen voor de lente/zomer?

You may also like

13 reacties

 1. Olijfgroene playsuit dat vind ik heel leuk. Als ik jou filmpje zie, heb ik zin om meer korte broeken en rokjes te kopen. Dat lijkt mij wat. Je hebt leuke items gescoord, vind ik. Nu, mag het eens stuk warmer worden. 😉

 2. Wat een leuke spullen. Ik heb nog nooit geshopt bij Forever 21, nu heb ik tenminste een beetje een idee van wat ze hebben.
  Ik heb wel al wat dingen gekocht voor de zomer, maar nog lang niet genoeg :p. Liefs.x

 3. Je hebt echt hele leuke dingen gekocht bij forever 21. Ik ben in antwerpen ook in die winkel geweest, maar heb eigenlijk alleen 2 basic tops gekocht.

 4. Echt super leuke items. Ik vind de playsuit echt heel leuk. Ik hou ook echt van olijfgroen. Jammer dat hij toch niet zo goed valt als je hem aan doet. Hij is gewoon net iets te kort gemaakt. De rok vind ik eerlijk gezegd heel mooi staan! Ik was echt verbaasd dat je die niet mooi vond staan! Ik ben zelf nog niet begonnen. Maandag salaris dus dan gaat het los haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *