Shoplog Hema & The Sting

Oeps, ik ben weer wezen shoppen! Ik moet toegeven dat ik mijzelf aardig in heb weten te houden, maar toch niet helemaal. Bij de Hema kocht ik items die ik straks weer goed kan gebruiken voor school en bij The Sting scoorde ik kleding die ik technisch gezien niet per se nodig had. Kijk je mee?

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

You may also like

34 reacties

  1. De hema heeft echt de laatste jaren zulke leuke spulletjes om te zien, en dat maakt het wel heel erg leuk om er even binnen te snuffelen, met alle gevolgen van dien….haha, ik moest wel lachen toen ik las in je inleidende tekst dat je de kleding technisch gezien niet echt nodig had, wat een heerlijk omschrijving was het…tja en zie die leuk top dan maar te laten hangen…leuke video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *