Shoplog Herfst/Winter Forever 21 & try on!

Het is weer tijd voor een shoplog met alleen maar fashion. Ik plaatste een bestelling bij Forever 21 en ik ben goed geslaagd. Vandaag laat ik je zien wat ik heb besteld inclusief een try on waarin ik laat zien hoe de items mij staan. Kijk je mee?

Zoals ik al aangeef in de video kloppen de prijzen die op de kaartjes staan helaas niet! Wat dan wel precies de prijzen waren weet ik niet precies, maar aangezien het sale prijzen waren zal het niet veel zijn geweest.

Zoals je kunt zien in de video heb ik best veel items kunnen shoppen. Misschien dat het voor jou niet superveel is, maar voor mij is dit echt veel als het op kleding aankomt. (Ik ben heel erg kritisch wat betreft kleding en slaag daarom niet zo snel.) Ik merk ook dat ik bij Forever 21 makkelijk kan slagen, wat ik wel fijn vind, zeker vanwege de kleine prijzen die ze daar hebben.

Net als bij mijn vorige Forever 21 shoplog heb ik ook hier een try on aan toegevoegd. Dit vind ik zelf altijd wel fijn en leuk om te zien bij fashion shoplogs. Het is wel even wat extra werk (en ik weet nooit zo goed hoe ik moet poseren haha, ik sta dan altijd letterlijk op mijn tenen te dansen omdat ik anders te klein ben om in beeld te komen), maar het is het wat mij betreft wel waard.

Welk item vind jij het leukst?

You may also like

9 reacties

  1. Je hoort ook kritisch te zijn toch als het op kledinggebied aankomt. Het zal niet leuk zijn dat je iets gekocht hebt en niet gaat dragen. Forever 21 hoor ik wel vaker, alleen nooit ervaring gehad met kopen bij ze.

  2. Super leuke jurkjes die je hebt geshopt! En zeker moet je kritisch zijn met het kopen van nieuwe spullen!! Al ben ik dat niet altijd en dan zal je zien dat ze heeeel lang in de kast blijven hangen met het prijskaartje er nog aan, hihi 😉

    Lfs. Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *