Shoplog in pictures 23 september 2013

Eigenlijk had ik deze shoplog gister al online willen zetten, maar aangezien ik toen al  mijn eerste ooglook online had gezet, besloot ik nog maar even te wachten tot vandaag. Ik heb vrij veel geshopt en wil jullie graag wat foto’s daarvan laten zien, dus bij deze! 

IMG_0125[1]

Als eerst zie je hier de spulletjes die ik bij de Kruidvat en de Etos heb gekocht. De crème douche van Kneipp kon ik met 2 euro korting bij de Etos kopen en dit heb ik gedaan, omdat ik er al een proefverpakking van had geprobeerd en die beviel mij zo goed dat ik de fullsize verpakking maar wat graag wilde hebben. Hier komt later deze week nog een review van online! Verder heb ik bij de Kruidvat mijn favoriete shampoo en conditioner van Herbal Essences weer gekocht. Ik weet niet wat het is met die shampoo’s maar ik vind ze erg fijn. Ook heb ik voor mijn pluizige, droge haar ook een spray van Andrélon gekocht, waar ik erg benieuwd naar ben. Bij de Kruidvat zag ik ook een mud mask van Formula 10.0.6. Ik kende dit merk nog niet dus ik ben nu heel benieuwd hoe het masker zal zijn. Natuurlijk kon ik het ook niet laten om nog even te profiteren van het Kruidvat nagelfestival en heb ik twee lakjes van Maybelline Color Show meegenomen, namelijk 661 Ocean Blue en 465 Brick Shimmer. Vooral Brick Shimmer lijkt me heel mooi voor de herfst en winter.

IMG_0129

Deze twee lekkere zachte kussentjes kochten we bij Xenos. Eigenlijk zoeken mijn vriend en ik nog een mooie warme deken of plaid van nepbont voor in bed, maar die hebben we niet gevonden. Toen we deze kussens zagen moesten ze mee, want ze zijn echt heel erg zacht! Ze waren ook maar €5,99 per stuk.

IMG_0133[1]

En als klap op de vuurpijl: ik heb schoenen gekocht! Bij de Dolcis zag ik een paar van Madden Girl (de goedkopere lijn van Steve Madden) en ik moest ze hebben. Hier zie je ze:

IMG_0131[1]

Ik vind ze echt heel leuk. En voor mijn doen zijn ze superpraktisch, omdat ze eens een keer geen hoge hak hebben. Dat mag ook wel, want echt schoenen om lang op te lopen of feesten had ik niet meer. Of tenminste geen schoenen waar ik geen pijn van aan mijn voeten krijg. Vaak ga ik naast mijn schoenen lopen als ze totaal geen hak hebben, omdat mijn voeten alle kanten opkunnen. Bij deze zal ik dat niet hebben door 1) het iniminie hakje en 2) mijn voet kan niet zo makkelijk alle kanten op gaan omdat de schoen toch van vrij stevig materiaal is gemaakt. Ze kosten maar €39,99, wat dus ook lekker meegenomen is.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

You may also like

30 reacties

  1. Je hebt echt hele leuke dingen gekocht, vind het altijd fijn om te zien wat anderen zoal kopen. En zo’n laarzen zoek ik ook nog! Bij deze heb ik ze dus gevonden hihi 🙂 Heel stoer & mooi!

  2. Mooie aankopen, die laarsjes zijn echt super leuk! Wat heb je een leuke blog. Ik ben je meteen gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *