Shoplog The Make Up Spot

Vandaag heb ik weer een shoplog voor jullie! Ik heb namelijk vrij veel besteld bij The Make Up Spot en laat vandaag aan jullie zien wat. Kijk snel mee! 

Mocht je nog niet mee doen met mijn winactie waarbij je een Beauty UK Glitz Palette kunt winnen maar toch nog mee willen doen, dan kun je hier naar de winactie gaan!

Wat vind jij van mijn aankoopjes? Ben jij ook zo gek op Sleek paletten?

You may also like

23 reacties

 1. Leuk Filmpje en leuke dingen heb je geshopt!! niet doorvertellen hoor maar ik heb deze week ook weer twee paletten van sleek besteld haha 😉 ik kon het ook niet laten! ben benieuwd naar je review van het bad girl palette want die heb ik nog niet!

 2. Leuk filmpje! Ik ben ook dol op Sleek, goede kwaliteit en prima betaalbaar! Het bad girl palette heb ik nog niet dus ik kijk uit naar een review hiervan.

 3. Even een reactie op jou reactie bij mij over MUA 😉

  misschien moet je ze even mailen want ik had laatst dat PayPal vergeten was door te geven dat ik al betaald had en toen kwam het ook maar niet! heb ik MUA Gemailt en toen kreeg ik het eindelijk!

  1. Bedankt voor de tip! Ik denk dat het bij mij bij PayPal wel goed is gegaan; de status van mijn bestelling staat ook op afgerond en volgens MUA is mijn pakketje al een paar weken terug verstuurd. Echt gek dit!

 4. Ik ken Sleek nog niet, misschien komt het doordat het nog niet in Belgie verkrijgbaar is. Of mss ben ik het nog niet tegengekomen 😛 fijne shoplog

 5. Hele leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar hoe de twee lakjes zijn, want de kleuren vind ik er al sowieso heel erg mooi uitzien.

 6. Lekker geshopt, de palettes zijn erg mooi! Ik ben ook wel benieuwd naar de barefaced lipgloss. Ziet er uit alsof hij flink glanzen zal. Welke blush draag jij in dit filmpje?

 7. Als ik ergens dol op ben is dat wel op de palettes van Sleek.
  Oehh je hebt Bad Girl die wil ik ook nog hihi. Ik ben er benieuwd naar hoe de kleuren er uiteindelijk als swatches uitzien. Voor de rest heb je weer eens leuke dingen gekocht:D
  liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *