Shoplog Primark & the Body Shop oktober 2014

Het is vandaag weer tijd voor een shoplog! Ik ben weer bij de Primark geweest en kon het ook niet laten om wat bij The Body Shop mee te nemen. Kijk je mee naar mijn aankoopjes?

Wat vind jij het leukste dat ik heb gekocht?

You may also like

32 reacties

  1. Leuke shoplog! Ik ga vanmiddag naar primark! Die kwaliteit van die elastiekjes vind ik zelf prima, er is er bij mij nog nooit 2 slap geworden of kapot gegaan!

  2. Je hebt echt leuke dingen gekocht, die cozy socks moet ik ook hebben <3 ik zie nu veel primark filmpjes voorbij komen ik wil ook weer shoppen <3aaaghrr maar ik mag even niet van mijzelf hahaha

  3. Aah ik word altijd blij als ik een Primark shoplog zie haha! Wil ik zelf ook gelijk weer heen. Ik vind vooral de bh echt prachtig! Ook mooi schoenen. X

  4. Wat een leuke laarzen! En mooie beha 🙂 Ik koop die eigenlijk nooit bij Primark. Hmm, toch maar eens een kijkje nemen. En wat zie je er trouwens mooi uit in deze video. Je make up op deze manier staat je goed! Klinkt misschien raar, want volgens mij draag je het vaker op deze manier. Maar het lijkt alsof er iets anders is. Wat het ook is, het staat je goed, haha.

  5. Lekker warme sokken! En ik wilde precies zeggen wat saarenzo zegt, haha. Je ziet er echt heel mooi uit in deze video en je make up is super mooi gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *