Shoplog Primark (Candles), Van Haren & Kruidvat

Het is weer tijd voor een shoplog! Ik ben laatst bij zowel de Primark, Van Haren als de Kruidvat geweest en heb daar een aantal leuke items gekocht. Bij de Primark kocht ik trouwens vooral veel kaarsen, dus verwacht geen bergen aan kleding. Kijk je mee?

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

You may also like

27 reacties

 1. Wat heb je er een hoop fijne items bij. Vooral de cozy sucks van de Primark zijn zo ontzettend fijn! En wat heb je er een hoop geurkaarsen bij, ze klinken erg lekker en perfect voor de herfst/winter! Het paarse jurkje vind ik ook erg tof, perfecte kleur voor de herfst!

 2. Leuke aankopen. Ik ga niet graag bij Primark naar binnen (het is mij te druk) maar die cozy sokken wil ik graag hebben.

  Ik vind dat uiltje erg leuk.

 3. Je hebt goed je best gedaan met shoppen Kirsty! 😉
  Ik heb laatst zo’n grote kaars gekocht van 4 euro en die was echt vreselijk. Ze is enkel in het midden blijven branden en zat dus nog voor de helft vol toen ze ‘op’ was! 🙂
  Dat jurkje ziet er wel erg leuk uit! Net zoals die laarsjes, die zou ik zelf ook nog uitkiezen! 😉

 4. Haha, je hebt inderdaad je best gedaan! Tegen ondergoed kunnen we wel tegen hoor, is niet TMI 😉 Die kaarsen klinken lekker! Benieuwd hoe Snow Drops ruikt. Bij Sweet Vanilla kan ik me wel wat voorstellen. Je nieuwe zwarte laarsjes vind ik ook superleuk, die gesp is een leuk detail.

 5. Die geurkaarsen ben ik wel benieuwd naar.. Zaterdag ga ik shoppen bij Primark en misschien neem ik er wel een paar mee. Ook die sokken en het nachtjurkje zien er leuk uit.. Ze staan op mijn lijstje haha.. Leuke shoplog!!
  Liefs,
  Eefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *