Sieraden van My Jewellery

Laatst werd ik benaderd met de vraag of ik een aantal sieraden wilde testen en dit leek mij eigenlijk meteen wel een heel leuk idee! Sieraden kunnen je outfit nét even dat beetje extra geven en afmaken, waar je outfit zonder niet helemaal compleet lijkt. Vandaag laat ik je mijn nieuwe sieraden zien!

Met de website van My Jewellery was ik nog niet bekend, maar het viel mij wel op dat er heel veel keuze is. Dat maakte dat ik dan ook dat ik het best lastig vond om te kiezen. Ik ging uiteindelijk voor een paar oorbellen en twee kettingen.

Hier zie je de sieraden die ik koos. Er zat een reep Tony’s bij het pakketje, wat ik wel heel lief vond. De reep heb ik meteen aan Jeff gegeven en die heeft er van genoten haha.

Ik zal nog wat meer in detail op de items ingaan en je vertellen wat ik ervan vind.

Square Stone Earrings Peach

Ik draag graag oorbellen, maar ik ben wel vrij kieskeurig in welke ik draag. Zo vind ik hele grote oorbellen niet zo mooi bij mij, maar té klein vind ik dan ook weer niet leuk staan. De oorbellen die ik bij My Jewellery heb gekozen vind ik er mooi tussenin zitten.

Ik vind de oorbellen er chic uitzien. Goud is samen met rosé goud toch wel mijn favoriete kleur voor sieraden, maar mocht je zelf meer van de zilverkleurige items zijn; de oorbellen zijn ook in zilver en rosé goud te koop.

De oorbellen combineer ik het liefst met een jurkje of een andere vrouwelijke outfit. Dat vind ik er zelf het mooist bij passen. Ik draag ze nu al een tijdje bijna elke dag en ik ben nog steeds positief. Soms worden sieraden na een paar keer dragen al lelijk, maar ik heb daar tot nu toe bij deze oorbellen nog niks van gemerkt.

Ze kosten €15,95 bij My Jewellery.

Les Cleias Arrow Necklace Gold

Het volgende item valt heel goed te combineren met de oorbellen. Het is namelijk een subtiele gouden ketting met een pijl erop.

Hier zie je mij met zowel de ketting als de oorbellen om. Ik vind het echt een kettinkje om bijna zonder na te denken om te doen, omdat hij bijna overal wel leuk bij staat. De ketting kost €19,95.

Circle Choker Gold

Het laatste sieraad dat ik vandaag aan je ga laten zien is de Circle Choker Gold. Chokers zijn weer helemaal in en dat heeft mijn nieuwsgierigheid opgewekt. Vandaar dan ook dat ik bij de chokers ging kijken en toen ik deze zag was ik meteen verkocht.

Hier zie je mij met de choker om. Hij ziet bij mij wel iets minder strak dan bij het model op de foto van de webshop.. Ik denk dat dit te maken heeft met dat het één maat is en ik een vrij smalle nek heb. Op de strakste sluiting zit hij alsnog een stuk losser dan de foto met het model. Nu vind ik dit op zich niet zo heel erg; ik vind de ketting alsnog leuk. Wel is dit iets om rekening mee te houden als je zelf gaat bestellen. Hij kan dus wat groot vallen als je nek smal is.

De choker vind ik vooral leuk om te dragen met wat stoerdere of casual outfits. Zo draag ik hem hier met een cropped top en dat vind ik wel een leuke combinatie. Voor festivals lijkt de choker mij ook wel een heel goed sieraad.

De choker kost €9,95.

Conclusie

Ik vind de sieraden van My Jewellery die ik heb getest stuk voor stuk erg leuk! Of ik er echt jaren plezier aan ga beleven kan ik nu nog niet met zekerheid zeggen, maar wat ik tot nu toe heb gemerkt is positief. De sieraden lijken een prima kwaliteit te hebben. Daarnaast vind ik ze vooral ook heel mooi en ik merk dat ik ze leuk kan combineren met mijn outfits.

Welk sieraad spreekt jou het meest aan?

You may also like

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *