Skinlight: review + win!

Een tijd terug kreeg ik de kans om een product van Skinlight te testen. De naam zegt het misschien al wel, maar dit product zorgt ervoor dat donkere vlekken op de huid verminderen/wegtrekken, zoals bijvoorbeeld zwangerschapsmaskers, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Vandaag deel ik mijn review, een kortingscode én heb ik een winactie voor je!

Het product komt verpakt in een doosje binnen met daarin de flacon.

Skinlight

Je krijgt per flacon 60 ml product. Dat vind ik een prima hoeveelheid, aangezien het product zuinig is in gebruik; een heel klein beetje voldoet. Nu heb ik Skinlight alleen voor mijn donkere oksels en een paar vlekjes in mijn gezicht gebruikt, wat niet meteen hele grote oppervlakten zijn, maar je kan het ook voor grotere oppervlakten gebruiken zoals grote moedervlekken om maar iets te noemen. Het product is aldus Skinlight geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Ook je huidskleur maakt niet uit; dit product is voor alle tinten geschikt.

Skinlight Info and Ingredients

Informatie op het doosje met daaronder de ingrediënten. Er zit onder andere zoethoutwortel extract in. Dit is een ingrediënt dat bekend is om zijn kwaliteiten wat betreft het bleken van de huid.

Skinlight package

Er wordt aangeraden om Skinlight twee keer per dag te gebruiken op een schone huid en dan moet je als het goed is binnen ongeveer 4-6 weken resultaat zien, aldus Skinlight. Nu was dit bij mij echt veel sneller. Ik heb helaas geen foto’s omdat het pigemntatieverschil bij mij dusdanig klein was dat mijn camera het niet op wilde pakken, maar ik merkte na een week al dat het ik iets verschil kon zien, bij zowel mijn oksels als in mijn gezicht. Nu hangt dit erg af van hoe dik je huid is, maar bij mij duurde het in ieder geval niet lang. Ik heb het product inmiddels vijf weken in gebruik en de vlekken bij mijn oksels zie ik niet meer zitten. Bij mijn gezicht wil ik wel even een tip geven: wees heel precies en breng het product enkel aan op de donkere vlekjes, anders word de huid erom heen ook lichter en dat wil je natuurlijk niet. Verder raadt Skinlight je aan om zeker SPF te smeren als je Skinlight gebruikt op plekken die in de zon komen, zoals je gezicht. Ook in het najaar.

Ik moet zeggen dat ik Skinlight wel een prettig product vind! Voor nu ben ik tevreden met het resultaat, maar je mag het in principe altijd bljiven gebruiken zonder dat dat negatieve invloed heeft (de ingrediënten zijn vrij mild).

En nu heb ik iets heel leuks, want ik mag nog twee lezers blij maken met een prijs én voor de rest heb ik een leuke kortingscode!

Winactie: win Skinlight of win een waardebon t.w.v. €25,-!

Skinlight giveawy

Ik heb het product twee keer ontvangen; één keer om zelf te testen én één exemplaar om weg te geven. Een verpakking Skinlight kost €45,- dus ik denk dat dit zeker een leuke prijs is om het eens uit te kunnen proberen. Ook mag ik een waardebon t.w.v. €25,- weggeven die je kunt besteden in de webshop van Skinlight. Ik kies uiteindelijk dus twee winnaars. De eerste winnaar zal het product ontvangen en de nummer twee de waardebon. Wat moet je hiervoor doen?

Verplichte stappen:

 • Volg mijn blog op Bloglovin’
 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin je aangeeft dat je meedoet. Via het opgegeven e-mailadres zal ik contact met je opnemen indien je wint.

Extra kansen:

De winactie loopt van 15 november t/m 29 november. Op 30 november neem ik contact op met de winnaars. Mocht je niet kunnen wachten of niet winnen, dan heb ik nog deze kortingscode voor je: BTSWorld10 hiermee krijg je 10% korting in de webshop van Skinlight. Deze kortingscode is geldig t/m 31-01-2016.

Heel veel succes allemaal!

You may also like

18 reacties

 1. Wat jammer dat je geen enkele foto hebt van resultaten. Ben al jaren bezig pigment uit mijn gezicht te krijgen en tot nu toe werkt niets. Als dit een mild product is zal het ook wel weinig opleveren.

  1. Je kunt het altijd proberen, wie weet werkt het bij je 🙂 Bij mij helpt het in ieder geval wel, alleen kreeg ik het voor-na niet duidelijk op de foto, dus daar zou je dan weinig aan hebben kunnen zien helaas.

 2. Heeej, superleuke actie zeg! Onwijs leuk dat je dit mag weggeven aan de lezers van je blog.. Had er al wel eens wat over gehoord maar zelf nog nooit gebruikt.. Zelf lijkt het me ook wel ideaal, aangezien ik ook behoorlijk wat donkere vlekjes op mijn gezicht heb….
  Ben erg benieuwd of dit voor mij ook de uitkomst zal zijn, doe graag mee..
  Fijne zondag, groetje ilsiee

 3. Ik doe heel graag mee, mijn tante heeft enorm last van zwangerschapsmasker en is echt op zoek naar iets dat haar kan helpen. Ze had zo een mooie huid voorheen en nu heeft ze op beide wangen net zo een vlinder masker oftewel zwangerschapsmasker. Als ik dit voor haar kan winnen, maak ik haar er zo blij mee! En ik volg je op alles 😀

 4. Ik had hier nog niet van gehoord maar het is wel een interessant product! Nu heb ik wel net een goede routine gevonden waardoor ik tevreden ben met mijn huid en laat ik het even zo haha! Maar wel super leuk dat je winacties mag houden 🙂

 5. Klinkt wel als een fijn en handig product. Vind het altijd wel bijzonder wanneer zoiets werkt, ook al is het verschil nu nog minimaal dan! Ben wel benieuwd of je straks nog meer verschil kunt zien. Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb zelf ook wat donkere plekjes in mijn gezicht, dus het proberen waard. Ik volg je al op Bloglovin, Youtube en Instagram!

 6. Ah, dit zal ik ook wel willen proberen. Ik ben benieuwd of het echt werkt en ook voor de donkere huid. Ik volg je trouwens overal al #stalkeralert.

 7. Ik heb de laatste tijd veel pigmentvlekken erbij gekregen. Ik vrees dat dat komt door een verkeerd uitgevallen peeling. Ik was me dan ook al een beetje aan het oriënteren op middeltjes om dit probleem aan te pakken. Deze crème is dan ook zeer welkom.

 8. Mooie actie, zo zou ik misschien eens van mijn donkere kringen af komen! Ik heb was al volger op BL, maar nu ook op YT, Twitter (@paramara1982), Instagram (paramara1982) en FB. (Mara Großmaul).

 9. Fijne review! Ik heb dit product al even op m’n verlanglijstje staan, en aangezien we geen Sinterklaas vieren zou dit het perfecte cadeau zijn. Ik heb een onrustige huid en heel veel vlekjes, ook heb ik een platte moedervlek op het puntje van m’n neus (wat ik niet zo leuk vind) en een ander soort vlekje onder m’n oog. Je zou me enorm blij maken met dit product of een cadeaubon. Fingerscrossed!

 10. Oh wat interessant dit. Klinkt goed en ik wil zeker meedoen. Ik heb op mijn gezicht wat vlekjes die ik graag zou willen weg zou willen hebben. Fijne review.

 11. Ik had nog nooit van zo’n soort product gehoord! Lijkt me fijn. Doe dus graag mee en volg je op bloglovin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *