Sleek Aqua Collection Côte d’Azur

Vorig jaar kreeg ik voor Sinterklaas een goodiebag van Boozyshop met daarin onder andere Côte d’Azur, een lakje uit de Sleek Aqua Collection. Omdat ik het meer een kleurtje voor de zomer vind, heb ik vandaag pas de review voor jullie. Lees snel verder! 

Eigenlijk ken ik Sleek voornamelijk van haar geweldige oogschaduwpaletten, hoewel ik ook de blush Rose Gold in mijn bezit heb. Nagellak had ik nog niet geprobeerd, dus ik was meteen erg nieuwsgierig of dit ook zo’n succes zou zijn!

Sleek Aqua Collection Côte d'Azur

De nagellak zit in een klein, vierkant flesje met een zwarte dop. Ik vind de verpakking er leuk uitzien; simpel, maar stijlvol, zoals we van Sleek gewend zijn.

Sleek Aqua Collection Côte d'Azur name

Wat ik fijn vind is dat het lakje een naam heeft, namelijk Côte d’Azur. Hoewel ik het bij alle producten leuker vind als ze een leuke naam hebben in plaats van een nummer, moet ik eerlijk bekennen dat ik de laatste keer dat ik een nagellakje zonder naam kocht niet meer kan herinneren. Dat kan twee dingen betekenen; óf alle nagellakjes van alle merken hebben nu een naam óf ik knap zo af op een naamloos lakje dat ik ze niet koop. Een kleur moet wel heel bijzonder zijn, als die naamloos met mij mee naar huis wil.

Côte d’Azur lijkt in het flesje op een lichte blauwe kleur met een zweempje groen erdoor. Ik snap heel goed dat dit lakje onderdeel is van de Aqua Collection, aangezien de kleur mij aan wel een beetje aan de zee doet denken.

Sleek Aqua Collection Côte d'Azur swatch

Tijd voor een swatch! Côte d’Azur is op de nagels nog ietsjes blauwer dan in het flesje, maar daardoor niet minder mooi. Ik moet zeggen dat ik verwacht dat ik dit vrolijke kleurtje nog vaak ga dragen in de zomer. Zowel op mijn handen als voeten. Het lakje dekt netjes met twee laagjes en droogt ook vrij snel op. Wat ik wel een beetje minder vind is dat het egaal aanbrengen van de lak om een beetje voorzichtigheid vraagt en ik raad je ook aan om hem even te rollen voor gebruik, aangezien je anders snel last van bubbeltjes kunt krijgen. Het lakje blijft bij mij zo’n 2-3 dagen mooi, wat ik een prima houdbaarheid vind; niet heel lang, maar ook niet té kort.

Al met al ben ik best tevreden over Côte d’Azur! Het is een mooi kleurtje en hoewel het lakken een voorzichtig werkje is, krijg je er wel een mooi resultaat voor terug. Dit lakje is onderdeel van de Limited Edition Sleek Aqua Collection nagellak, wat een set met vier kleuren nagellak met elk een inhoud van 5 ml is. Ondanks dat het Limited Edition is, kan je deze set nog wel kopen bij Boozyshop en daar is hij zelfs in de aanbieding; je betaald daar nu nog maar €6,48 in plaats van €12,95 voor deze set.

Wat vind jij van Sleek Aqua Collection Côte d’Azur?

You may also like

37 reacties

  1. Misschien is het een idee om een beetje nagellak remover in te zetten zodat hij iets vloeibaar wordt waardoor je geen bubbeltjes krijgen (je zou i.p.v. 2 laagjes 3 laagjes moeten brenge, hou daar wel rekening mee).

  2. Wat een leuk zomers kleurtje! De houdbaarheid klinkt goed, bij mij blijven sommige lakjes maar 1 dag zitten.. Ook ziet de dekking er mooi uit. Wel jammer dat er bubbeltjes in kunnen komen..

    Xjes Femke

  3. Whuttt! Ik wist niet eens dat Sleek een nagellakcollectie had joh, want daarvan was ik niet op de hoogte. ^^ Gorgeous nagellak, maar ook de naam en ook de dekking en ook de kleur en oh my god.. I want this one! xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *