Sleek Blush Rose Gold

Toen ik vorige week een mailtje kreeg van Lisa met de mededeling dat ik een beauty pakketje had gewonnen op haar site, kon ik het haast niet geloven, wauw! Nogmaals superbedankt Lisa! Een paar dagen later had ik het pakketje al in huis. Er zat onder andere een Sleek Blush in, in de kleur Rose Gold. Vandaag lezen jullie wat ik van deze blush vind.

Zoals jullie waarschijnlijk al wel vermoeden, komen er dus nog een heleboel reviews aan van producten uit Lisa’s beauty pakketje. Maar voor vandaag houd ik het bij de blush van Sleek.

Sleek Blush rose gold

De blush komt in een zwart doosje, zoals de meeste Sleek producten. Er zit 8 gram aan product in.

Sleek Blush Rose Gold achterkant

Het nummer van Rose Gold is 926, maar aangezien de blush een naam heeft is die van minder belang. Rose Gold schijnt een goede dupe van de NARS Orgasm Blush te zijn, maar aangezien ik zelf de Orgasm Blush jammer genoeg (nog) niet heb, kan ik ze niet voor jullie vergelijken. Wel heb ik wat research gedaan en vond ik onder andere een artikel van Vera Camilla waarin de blushes vergeleken worden. Wat ik uit haar artikel op kon maken is Rose Gold geen echte dupe van Orgasm, maar zeker wel een goed alternatief voor de duurdere blush. Zelf vind ik ze er wat ik van de foto’s kan zien in het doosje heel verschillend uitzien maar op de wangen lijken ze wel heel veel op elkaar.  Hieronder zie je Rose Gold.

Sleek Rose Gold

Ik vind het een prachtige kleur en de gouden shimmers vind ik ook leuk; hierdoor bereik je een soort highlighter en blush effect in één.

Sleek Rose Gold swatch

Zoals je op de swatch kunt zien, is de blush goed gepigmenteerd. Bij het aanbrengen van de blush moet je dan ook goed opletten dat je niet té veel aanbrengt. Persoonlijk vind ik het fijn dat de blush zo goed gepigmenteerd is, omdat je in ieder geval lekker snel kleur op je wangen hebt. Soms breng je wel eens ietsjes teveel aan, maar dat los je zo op door te blenden of met wat transparant poeder erover heen te gaan. Hier nog even een foto van mij waarop ik de blush draag:

Sleek rose gold full face

Ik ben zeker wel fan van Rose Gold! Ik ben verbaasd over hoe goed de kleur bij mijn huid past en vind de kleur ondanks de shimmers heel natuurlijk overkomen.

Sleek Blush Rose Gold kost €5,45 en is onder andere te koop bij The Make Up Spot

Wat vind jij van Rose Gold? Ben je in het bezit van NARS Orgasm en vind je deze blush erop lijken?

You may also like

29 reacties

  1. Echt een hele mooie blush en ik vind de kleur ook erg mooi staan bij jou! Ik heb zelf geen van beide blushes, dus zou helaas ook niet weten of ze op elkaar lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *