Sleek del Mar palette

Gister hebben jullie al mijn eerste indruk van het Sleek del Mar palette met swatches kunnen zien, vandaag laat ik jullie zien hoe het palette in de praktijk uitpakt en toon ik jullie mijn look. Kijk snel mee! 

Om een zo volledig en compleet mogelijke indruk van het palette te geven, heb ik ondanks de video toch nog een aantal foto’s voor je en aangezien je op video misschien de swatches niet zo goed hebt gezien, voeg ik ook nog even wat foto’s toe daarvan!

Laten we beginnen met het doosje waarin het palette verpakt zit, die ziet er erg leuk uit. Lekker zomers en vrolijk.

Sleek del Mar palette

Het palette zelf is minder vrolijk, maar niet minder mooi; zwart en sleek, precies zoals de Sleek paletten altijd zijn.

Sleek del Mar palette open

Het del Mar palette is een Limited Edition palette, maar in het geval van Sleek vat ik dat niet zo ernstig op als bij MAC LE’s; als ik een Limited Edition van Sleek wil hebben kan ik die eigenlijk altijd wel vinden in een webshop.

Sleek del Mar palette open colours

Hier zie je de kleuren die in het palette zitten. De namen zijn van links naar rechts: Lounge Lovers, Poolside, Sunset Strip, Ambience, Chill Out, Blue Marlin, Opening Party, On the Rocks, Talamanca, Feel Euphoric, Balearic Art en Paradise.

Laten we gaan kijken naar de swatches die ik heb gemaakt van de oogschaduws. Ik hoop dat dit niet dubbelop is vanwege de video gister, maar het leek me gewoon handig om deze foto’s er als overzicht bij te hebben, mocht je overwegen dit palette aan te schaffen.

Sleek del Mar palette swatches first row

Hier zie je de bovenste rij. Zoals ik in de video als zei ben ik hier best tevreden over. Alleen voor Blue Marlin moest ik wel iets meer moeite doen om dit resultaat te krijgen. Hij swatcht wat stroever dan de rest.

Sleek del Mar palette swatches second row

Hier zie je de tweede rij geswatched. Veruit de minste oogschaduw van deze rij is Talamanca, verder vind ik het er niet verkeerd uitzien.

Sleek del Mar palette close-up eye

Tijd voor de look die ik met dit palette heb gemaakt! Ik heb heel bewust Talamanca hierbij gebruikt, aangezien deze oogschaduw het op de swatches vrij zwak doet. Ik wou natuurlijk zien of hij in de praktijk fijner is om mee te werken!

Sleek del Mar palette look

Voor de look heb ik de kleur Sunset Strip op mijn ooglid aangebracht, Talamanca in mijn crease, Ambience in het buitenste derde van mijn ooglid en vervolgens omhoog geblend en Chill Out heb ik natuurlijk als highlighter gebruikt. De eyeliner die ik draag is trouwens de Waterproof Liquid Liner van e.l.f.

Sleek del Mar palette full-face look

Nog even full-face met de look. Ik vind de look wel heel geslaagd! Ook vind ik dat er toch wel redelijk met Talamanca valt te werken. Het is geen supergepigmenteerde oogschaduw (dat zal het ook niet worden door op te bouwen) en om alleen die kleur als crease kleur te gebruiken lijkt me geen goed idee, maar doordat ik Ambience in de buitenste hoeken omhoog heb geblend vind ik het juist wel wat hebben. De overige oogschaduws die ik voor mijn look heb gebruikt zijn erg prettig om mee te werken en wat ik ook heel fijn vind is dat de kleuren zichtbaar blijven op mijn ogen en niet een soort éénkleurig geheel worden.

Al met al vind ik dit palette zeker een aanrader. Het is niet echt een winter palette, maar dat is dan ook een beetje het enige nadeel nu het najaar weer begint. Het Sleek del Mar palette kocht ik bij Make-Up Musthaves. Het palette kost daar €9,79.

Wat vind jij van het Sleek del Mar palette?

You may also like

40 reacties

 1. Ziet er mooi uit, vind het na je review de kleuren nog mooier vooral die je nu op hebt, mischien voor volgende keer je ogendicht doen bij close up?:$ Zou ik leuk vinden!

  Zag er weer flawless uit.

  1. Goed dat je het zegt, ik had wel foto’s gemaakt met mijn ogen dicht, maar ik vond de foto met mijn ogen half dicht mooier dus heb ik ze niet gebruikt! De volgende keer gewoon er wel bij doen dus 😀

 2. Ik zou de kleuren liever in aparte mono’s kopen dan in een palette omdat ik vind dat de kleuren in een palette smaen moeten passen (bv. allemaal verschillende tinten bruin) Dat is natuurlijk mijn smaak! 🙂

 3. hm ik had de kleuren wat feller verwacht, maar het is ook erg leuk dat ze wat lichter uitvallen.. mits je ermee kunt opbouwen! Je look is goed geslaagd en het was een goed idee om ambiance toe te voegen aan de buitenkant!

 4. Mooi palette en zeer geslaagde look! De pigmentatie vind ik wel aan de wat mindere kant, maar voor die prijs vind ik dat geen groot probleem! En inderdaad: die LE’s blijven altijd enorm lang nog te koop. Hier in de winkel van Skins ligt Candy nog, die van ruim een jaar geleden. Wel zo prettig, want nu kan ik Vintage Romance nog ergens scoren! 🙂

 5. Mooi palette, maar zelf draag ik dit soort kleuren maar zelden, dus ik sla hem over. Kan echt niet wachten om een Sleek product te testen. Was al naar een V&D gegaan waar ze Sleek gaan verkopen, maar helaas hadden ze er nog niks..

 6. Ik vind het een leuk palette met gave kleurtjes! 🙂 Ik vind de look die je hebt gemaakt trouwens ook erg leuk! Ik heb zelf echt nog niks van Sleek maar wil daar wel verandering in brengen haha

 7. Ik vind de palettes van Sleek altijd erg fijn. Deze kleurtjes spreken mij helaas niet zo aan maar ik vind de kartonnen verpakking wel erg mooi!

 8. Wat een mooi palette! Echt een prachtige zomerse look heb je ermee gemaakt. Ik wilde deze ook best graag hebben, maar ik heb hem toch kunnen weerstaan, haha. Ik wil zo graag sparen. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *