Sleek Oh So Special palette look

Vandaag heb ik een video voor jullie waarin ik laat zien hoe ik een ooglook maak. Ik maak hiervoor gebruik van het mooie Sleek Oh So Special palette. Kijk je mee naar mijn look?

Ik heb er dit keer voor gekozen om niet te praten tijdens de video maar om er een muziekje onder te zetten, ik hoop dat jullie dat leuk vinden! Voor een echte tutorial lijkt het mij wel handiger om gewoon te praten, aangezien je dan uitleg kunt geven, maar bij een look video leek het me wel eens leuk om dit eens te proberen.

Wat vind jij van mijn look?

You may also like

41 reacties

  1. And again heb je weer een hele mooie look gemaakt. Ik heb in Spanje de bronzer en mascara van Sleek gekocht. Nu heb ik spijt dat ik deze palet niet heb meegenomen 🙂 xxx

  2. Ik vind het leuk zo met een muziekje erbij! Zelfs bij een tutorial zou je er nog voor kunnen kiezen om tekst te gebruiken ipv verbale communicatie. Zoveel opties! De look is goed geslaagd en ik vind je gebruik van eyeliner weer mooi! Maakt de look helemaal af. x

  3. Ah ja ik begon ook eerst met praten en make-up maar die combi is niet mijn ding, nu gewoon muziek eronder en klaar is kees. Het Oh so special palette is echt fijn, hartstikke divers en zeer nauwkeurige wing Kirsty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *