Sleek Oh So Special palette

Vandaag review ik weer een Sleek palette voor jullie, namelijk het Sleek Oh So Special palette. Dit palette stond echt al maanden op mijn wishlist, dus ik was erg blij toen ik hem eindelijk kocht. Ben ik ook zo blij over de kwaliteit? Lees daarvoor snel verder! 

Het palette zit verpakt in een typisch Sleek doosje. Ik moet zeggen dat ik de doosjes van de Limited Editions stiekem vaak wel wat leuker vind dan deze, maar ook dit ziet er niet verkeerd uit.

Sleek Oh So Special palette

Het Oh So Special palette bestelde ik tegelijk met het Del Mar palette (daarvan staat al een review online). Dat ik deze twee paletten kocht zegt wel heel wat, aangezien ik al behoorlijk wat Sleek paletten heb (de teller staat nu op zes) en ik daarom probeer om kritischer te zijn. Toch bleef met name het Oh So Special palette al heel lang door mijn hoofd spoken en moest ik hem dus maar bestellen!

Sleek Oh So Special palette packaging

Dit is het palette zelf. De Sleek paletten lijken, zoals je waarschijnlijk wel weet erg veel op elkaar. Ik weet niet of er hier nog meer Sleek junkies zijn zoals mij, maar ik bewaar de doosjes maar (alleen van het Storm palette heb ik die niet meer), omdat ik ze anders moeilijk uit elkaar kan houden.

Sleek Oh So Special palette mirror

Net als de andere Sleek paletten, bevat ook het Oh So Special palette een spiegel. Dit blijf ik erg handig vinden.

Sleek Oh So Special palette colours

Hier zie je de kleuren iets duidelijker. Ik heb het folietje met de namen erop er maar even afgehaald voor de foto, vanwege de weerkaatsing. De namen van de oogschaduws zijn van links naar rechts met eerste bovenste, dan de onderste rij: Bow, Organza, Ribbon, Gift Basket, Glitz, Celebrate, Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up en Noir.

Laten we nu gaan kijken naar de swatches van deze kleuren!

Sleek Oh So Special palette swatches

Ik ben redelijk enthousiast. De enige kleur die ik echt minder vind qua pigmentatie is Pamper, dat is een matte kleur die niet zo goed gepigmenteerd is. Verder ben ik prima tevreden over de kleuren. Bow is misschien niet zo goed zichtbaar op de swatch, maar zoals je misschien al wel kunt raden komen dit soort lichte highlighterkleuren nooit zo duidelijk over op mijn lichte huid.

Sleek Oh So Special palette close-up look

Aangezien dit een vrij neutraal palette is, besloot ik een vrij neutrale look te maken voor deze review. Ik heb Organza, Celebrate en Bow voor deze look gebruikt.

Sleek Oh So Special palette full-face look

Full-face ziet de look er zo uit. Ik vid het op zich een geslaagde look, alleen merk ik dat ik stiekem de eyeliner wel een beetje mis! Nu vind ik de look zo zonder erg geschikt voor elke dag, maar ik heb inmiddels ook al een paar look gemaakt waarbij ik wél een eyeliner heb aangebracht en dat geeft de look naar mijn mening net iets extra’s.

Al met al ben ik wel heel tevreden met het Sleek Oh So Special palette! Op één kleurtje na vind ik de pigmentatie prima en ik pak dit palette er de laatste tijd vrij vaak bij. Ik kocht het Oh So Special palette bij Make-Up Musthaves waar het palette €9,79 kost. Misschien heb je het wel meegekregen, maar in eerste instantie kwam er een beschadigd palette bij mij binnen, maar dat is heel netjes opgelost door Make-Up Musthaves, aangezien ik binnen een paar dagen al een nieuw en heel exemplaar kreeg opgestuurd. Goede service dus!

Wat vind jij van het Sleek Oh So Special palette?

You may also like

43 reacties

  1. Oh wauw, wat een perfect palette is dit! Zulke kleurtjes zijn helemaal mijn smaak! De kwaliteit lijkt me goed! Gave ooglook heb je met dit Sleek palette gemaakt zeg! 🙂

  2. Ik hem hem ook en toen ik hem kreeg was ik heel erg enthousiast over maar na een tijdje was had ik hem ‘kwijt geraakt’ in mijn stash – Pamper gebruikte ik meestal als basis voor roze ooglooks. Ik zat al te denken welke ooglook ik vandaag ga dragen, door jou artikel kwam ik op het idee om een roze look-lieve look te maken met deze palette.

  3. Ik heb dit palette ook, maar ik gebruik hem niet zo vaak. Ik gebruik uit luiheid denk ik toch vaak dezelfde kleuren. Maar nu ik dit zie, wil ik hem toch wel vaker gebruiken. Zoals ik me altijd voorneem…

  4. Dit palette wil ik nog zo graag! Ik vind het echt een heel mooi palette <3 Je look vind ik ook echt geslaagd, en ik denk met eyeliner nog net wat extra inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *