Sleek Original Palette

Laatst had ik het geluk dat ik een Sleek Original Palette won bij een winactie op Facebook van The Make Up Spot. Ik wil The Make Up Spot hier nogmaals heel erg voor bedanken! Aangezien ik een grote fan ben van Sleek paletten, wist ik al zo goed als zeker dat dit palette mij goed zal gaan bevallen. Lees snel verder voor mijn review! 

Het uiterlijk van het palette is zoals we gewend zijn van Sleek. Ik vind zelf altijd dat de Sleek  paletten er simpel maar mooi uitzien. En sleek natuurlijk.

Sleek Original Palette

Hier zie je de verpakking met het doosje erom heen.

Sleek Original palette package

En hier zie je het palette en het doosje los van elkaar.

Sleek Original palette colours mirror

Zoals je hier kunt zien heeft het palette zoals alle Sleek paletten een spiegel. Ik vind dit altijd erg handig! Hieronder zal ik even inzoomen op de kleuren.

Sleek Original palette first colours

Hier zie je de kleuren aan de linkerkant van het palette. Jammer genoeg hebben de kleuren geen namen. De nieuwere paletten van Sleek hebben dat wel. De kleuren die je hier ziet spreken mij alle zes erg aan, alleen vind ik het een beetje gek om een zwarte kleur linksboven te zien; ik zou daar zelf juist eerder een highlighter plaatsen.

Sleek Original palette second colours

En hier zie je de andere zes kleuren uit het palette. Ook deze kleuren vind ik erg mooi. Tja, ik denk dat je bij mij ook weinig mis kan doen qua kleuren in een palette; ik draag vrij veel kleuren oogschaduw en experimenteer ook graag met nieuwe kleuren.

Sleek Original Palette swatches

Swatch-time! Op de zwarte kleur na is de pigmentatie prima. De zwarte kleur is volgens mij ook matter en anders van structuur dan de andere oogschaduws. Ach, ja als één van de twaalf kleuren iets minder is kan ik daar niet mee zitten. De rest vind ik namelijk top! Zoals altijd heb ik weer een look voor jullie met dit palette gemaakt.

Sleek Original Palette close up look

Close-up. Ik heb vanuit de swatches gerekend van links naar rechts kleur 1, 3, 5 en 7 gebruikt.

Sleek Original palette fullface look

Hier zie je mij nog even full-face met de look. Ik vind het een gave look en ben door dit palette wel meer gemotiveerd om ook blauwe en groenige kleuren te gaan gebruiken op mijn ogen. Daarnaast vind ik de roze, paarse en bruintinten echt geweldig!

Zoals je merkt ben ik erg enthousiast over dit palette. Het gaafste vind ik misschien wel de kleurkeuzes die Sleek in dit palette heeft gemaakt; je hebt namelijk van alles wat waardoor je veel verschillende looks met dit palette kunt maken. Of je nu zin hebt in een smoky, natuurlijke of felgekleurde look, het kan allemaal met dit palette. Het Sleek Original Palette is onder andere te koop bij The Make Up Spot voor €9,25.

Wat vind jij van het Sleek Original Palette?

You may also like

35 reacties

  1. Oh deze is wel heel erg mooi!
    Ik vind je looks er altijd zo leuk uitzien, en deze keer is hij ook mooi geworden!!
    Ik ben echt dol op Sleek, en dit palette ga ik denk ook bestellen. Mijn collectie wordt steeds groter haha.
    liefs x

  2. Ziet er weer geweldig uit! Ik zie nu overal palettes van Sleek langskomen, dus er staat er nu zeker één op mijn wishlist. Ze zijn zo onwijs mooi <3 ! 😀

    Xjes Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *