Sleek Vintage Romance Palette

Ik ben een groot fan van de Sleek Paletten, aangezien ze bekend staan om een goede pigmentatie, mooie kleuren en prima prijs. Ik was dan ook meteen enthousiast toen ik het Vintage Romance Palette aan mijn stash toe mocht voegen. Vandaag laat ik dit palette aan jullie zien! 

Laten we beginnen met de verpakking. Zoals altijd zat er ook een doosje om dit palette heen. Ik heb bij mijn Sleek Storm Palette het doosje weggegooid, maar heb besloten om het doosje bij dit palette te bewaren, omdat ik het idee heb dat het palette dan langer mooi blijft. Ook is het makkelijker te zien welk palette je hebt gepakt, aangezien alle Sleek paletten zwart zijn. Ik kan je dus zeker aanraden om de doosjes ook te bewaren.

Sleek Vintage Romance palette

Als je het doosje openmaakt zie je het bekende zwarte Sleek palette. Er zit een spiegeltje in, wat het palette erg travelproof maakt.

Sleek vintage romance palette package

Laten we nu eens naar de kleuren gaan kijken van het Vintage Romance Palette.

Sleek Vintage Romance names

Hierboven krijg je een indruk van de namen van de kleuren die in het palette zitten. Ik vind het erg leuke namen; elke kleur is naar een plaatsnaam vernoemt!

Sleek Vintage Romance palette photo

Hier de kleuren nog een keer zonder de namen erover heen. Het palette bevat vooral veel paarsige tinten wat ik wel erg mooi vind! Hieronder zie je de swatches:

Sleek Vintage Romance Swatches

De kleuren zijn over het algemeen genomen prima gepigmenteerd, eigenlijk is er geen één kleur die echt superslecht is gepigmenteerd, hoewel ik Romance in Rome wel iets gepigmenteerder had willen zien. Voor een blauwe kleur had hij wel iets meer mogen knallen vind ik zelf. Uiteraard heb ik ook een look met het Vintage Romance Palette gemaakt voor jullie:

Sleek vintage romance close up look

Ik heb de kleuren Pretty in Paris, Meet in Madrid en Marry in Monte Carlo gebruikt. De kleuren heb ik erg licht aangebracht, omdat ik benieuwd was of het mogelijk zou zijn om een zachte, natuurlijke look te creëren met dit palette. Hieronder zie je mij nog een keer full-face met de look:

Sleek Vintage Romance full face look

Mijn eindoordeel over dit palette is goed! De kleuren zijn mooi en de pigmentatie is ook prima. Ik denk dat ik deze nog vaak ga gebruiken!

Het Sleek Vintage Romance Palette is onder andere te koop bij The Make Up Spot voor €9,99. Dit vind ik vrij goedkoop voor 12 kleuren oogschaduw.

Wat vind jij van het Sleek Vintage Romance Palette?

You may also like

24 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *