Smashbox On the Rocks Lip Gloss Set

Voor kerst kreeg ik van Jeff onder andere de Smashbox On the Rocks Lip Gloss Set en aangezien ik nog niet eerder wat van Smashbox had geprobeerd, was ik natuurlijk extra benieuwd. Inmiddels heb ik de glossjes allemaal goed kunnen testen en is het vandaag tijd voor mijn review!

De verpakking van de set vind ik alvast erg mooi, hoewel het geen verpakking is die heel makkelijk op de foto wil.

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set

In elk licht ziet de verpakking er anders uit.

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set glosses together

Er zitten vijf kleuren in de set, namelijk Azalea, Legendary, Pout, Gilt en Jewel. Die laatste twee zijn Limited Edition.

Smashbox On The Rock Lip Gloss Set swatches

De swatches zien er heel aardig uit. Vooral Azalea springt er qua kleur meteen voor mij uit. Gilt en Jewel leken mij niet bijstermooi zo op het eerste gezicht.

Smashbox On The Rock Lip Gloss Set applicator

Hierboven zie je trouwens één van de applicators van de glossjes. Ze hebben allemaal dezelfde soort applicator. Persoonlijk vind ik schuinaflopende applicators vaak  net iets fijner, maar dit is ook goed te doen.

Laten we nu snel gaan kijken hoe de glosses het op mijn lippen doen!

Azalea

Smashbox On The Rock Lip Gloss Set Azalea close up

In de verpakking is Azalea een vrij felle roze kleur en op de swatch kun je dat ook terugzien, maar zo in close-up op mijn lippen is het een vrij naturel kleurtje.

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set Azalea fullface

Full-face geeft Azalea wel een duidelijke roze tint af aan mijn lippen. Ik vind het wel een mooie kleur.

Legendary

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set Legendary close up

Ook Legendary lijkt in een close-up minder intens van kleur dan full-face.

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set Legendary full-face

Ook deze kleur bevalt mij wel. Egale applicatie gaat alleen niet heel makkelijk, maar dat is een kwestie van wennen denk ik.

Pout

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set Pout close up

Pout leek mij op de swatch een nogal vreemde kleur, omdat hij wit over kwam, maar op de lippen vind ik het toch wel mooi. Het is een erg bleke, bijna melkkleurige gloss.

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set Pout full-face

Op mijn lippen is hij bijna volledig dekkend als ik er meerder laagjes van aanbreng, maar met een enkele laag is het een vrij transparante gloss. Ik vind het wel mooi, maar vind het wel echt een kleurtje waar bleekscheten als mijzelf wel blush bij moeten dragen; anders wordt het wel een erg bleek geheel. Nu scheelt het dat ik altijd al wel blush draag.

Gilt

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set Gilt close up

Gilt is één van de twee Limited Edition kleuren en is ontzettend shimmery. Nu zijn het geen grove shimmers gelukkig, want daar houd ik niet zo van. Zo van dichtbij vind ik hem niet heel bijzonder, maar full-face ben ik gek op de kleur Gilt!

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set Gilt full-face

Net zoals bij de meeste andere glossjes uit deze set valt de kleur van Gilt pas echt op als je mijn volledige gezicht erbij ziet en dit is echt een kleur die ik erg mooi vind. Niet standaard roze of rood, maar een mooie neutrale, maar toch feestelijk shimmery kleur.

Jewel

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set Jewel close up

Zo in close-up lijkt Jewel wel een beetje op haar zusje Gilt, maar full-face valt het mij op dat Jewel toch een stukje donkerder is.

Smashbox On The Rocks Lip Gloss Set Jewel full-face

Zowel Gilt als Jewel hebben mij positief verrast. Zo op het eerste gezicht had ik niet meteen wat met deze kleuren, maar uiteindelijk vind ik ze prachtig. Gilt vind ik zelfs de mooiste kleur uit de gehele set!

In gebruik vind ik de Smashbox lipglosses best fijn. Ze voelen prettig aan op de lippen qua dat ze mijn lippen zacht en gehydrateerd weten te houden en de houdbaarheid van een paar uur vind ik ook netjes voor lipgloss. Wel moet je bijwerken als je een fatsoenlijke maaltijd eet, maar dat vind ik niet zo’n probleem. Het enige dat ik wel echt jammer vind aan deze glosses is dat ze plakken! Het is niet zo erg als dat je bij sommige goedkope lipgloss hebt, maar ik had om eerlijk te zijn toch wat minder plakkerigheid verwacht. Normaal gesproken hoor ik Jeff niet over mijn gloss als ik hem kus, maar als ik een lipgloss uit deze set draag, zegt hij dat ik plakkerige lippen heb. Op dit minpunt na ben ik wel heel tevreden eigenlijk, maar het is voor mij wel een minpunt waardoor ik in zijn bijzijn de lipglosses niet snel zal dragen.

De Smashbox On the Rocks Lip Gloss Set kost €34,50 en is verkrijgbaar bij Douglas. Let wel op: dit is een Limited Edition set en dus beperkt verkrijgbaar.

Wat vind jij van de Smashbox On the Rocks Lip Gloss Set?

You may also like

29 reacties

  1. Pout staat je heel mooi. Subtiel yet knallend.
    Verassend effect hebben deze glossjes.

    Leuk review weer en net als altijd heel prettig geschreven.

  2. Wat een prachtige glossjes, ze staan je stuk voor stuk echt prachtig. Wel jammer dat ze zo erg plakken, maar voor de rest lijken ze me erg fijn.

  3. Leuk zo al die kleurtjes in een setje. Zelf ben ik niet zo’n lipgloss fan dus persoonlijk zou ik het niet kopen. Wel vind ik de kleurtjes erg mooi, ze staan je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *