Soft Pastels Look

Vandaag heb ik weer een look voor jullie in video vorm. Dit keer ga ik voor de zachte pastelkleuren uit het Too Faced Cat’s Eyes Palette. Kijk je mee?

De producten die ik in deze video gebruik zijn:

– Essence I Love Stage Eyeshadow Base.

– Too Faced Cat’s Eyes Palette.

– Too Faced La Creme Lipstick in Marshmellow Bunny.

Wat vind jij van dit soort zachtere looks?

You may also like

20 reacties

  1. Een heel mooi en zacht look. ik wil dit jaar echt gaan oefenen met het maken van ooglooks. Ik kom zoveel mooie looks tegen, wil ik ook kunnen 🙂

  2. Ik vind zachte tinten altijd prachtig! Ze zijn gelijk zoveel natuurlijker. Ben jij tevreden met de oogschaduwbasis van essence? Ik heb hem ook maar bij mij is hij vrij geel van kleur en zie je hem snel door de oogschaduw heen. Ik ben benieuwd of dat aan mijn huid ligt.

    1. Ik vind het wel een fijne oogschaduw basis op zich, hij is niet zo fijn als mijn Urban Decay primer potion, maar voor nu vind ik hem wel prima om te geburiken. Hij is inderdaad wel vrij gelig, maar als ik hem goed uitsmeer zie ik daar niets meer van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *