Soft Spring Make-up Look

De lente is weer bijna begonnen, dus vond ik het wel tijd worden voor een make-up tutorial met een lentesfeertje. Ik heb er een soort speed tutorial van gemaakt met een muziekje eronder, aangezien dit blijkbaar in de smaak valt bij een deel van jullie. Kijk je mee naar mijn  Soft Spring Make-up Look?

Ik heb dit keer in de video tekst toegevoegd met de naam van de producten, ik hoop dat jullie dit handig vinden. Mij leek het in ieder geval wel een praktische optie, omdat je meteen bij het product de naam ziet. Voor deze look besloot ik mijn nieuwe Maybelline The Blushed Nudes Palette te gebruiken en pakte ik ook MAC Springsheen Blush weer een keer erbij. Dat blijf ik trouwens stiekem toch wel een prachtige lente (en zomer) blush vinden!

In de lente ga ik graag voor een wat zachtere look, zoals je in deze video ook kunt zien. De eyeliner blijft nog wel aanwezig, maar dat heeft ook te maken met balans ten overstaande van mijn bleke huid. Als je al wat bruiner bent kun je makkelijker de nadruk leggen op een mooie glow en minder op je ogen. Hopelijk komt het bij mij van de zomer zover, want een glowy zomerlook lijkt mij ook wel leuk om te maken!

Verander jij je make-up nu het bijna lente is?

You may also like

11 reacties

  1. Handig, die namen van producten! Vind de blushed nudes zo’n leuk palette! Ik ben voor de lente wel voor lichtere en vrolijkere lipkleuren aan het kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *