Stila Stay All Day Liquid Lipstick Siena

Zoals je misschien al wel hebt meegekregen, bestelde ik een tijdje terug een flinke hoeveelheid producten bij Beauty Bay. En ook vandaag heb ik weer een review van één van deze producten. Dit keer is het de beurt aan de Stila Stay All Day Liquid Lipstick Siena. Lees snel verder voor mijn review!

Stila Stay All Day Liquid Lipstick Siena

Ik had nog niet eerder een liquid lipstick van Stila geprobeerd, maar door de goede verhalen was ik wel erg benieuwd. Het kiezen van een kleur vond ik wel erg lastig. Uiteindelijk koos ik Siena, omdat deze kleur wordt beschreven als een “deep dusty brown rose.” In het najaar draag ik namelijk graag iets donkerdere lipstick en met name bruinige tinten vind ik vaak wel mooi. In de verpakking lijkt Siena echter helemaal niet bruin, zoals je ook kunt zien.

De applicator ziet er prima uit en is vrij standaard voor een liquid lipstick.

Op de swatch lijkt Siena ook niet heel bruinig. Ik denk dat ik mij daar toch op heb verkeken, want er staat natuurlijk in de beschrijving ook nog het woordje “rose” en dat vind ik op de swatch toch meer van toepassing.

Hier zie je Siena op mijn lippen. Zoals je kunt zien is hij zoals de meeste liquid lipsticks wel wat droog van substantie. Helaas had ik toen ik deze foto’s maakte vooral aan de onderkant van mijn lippen droge plekjes, waardoor hij daar iets minder mooi pakt. Dat is dan ook maar meteen een tip: draag deze liquid lipstick niet als je hele droge lippen hebt, want dat benadrukt hij dus wel.

En nog even een foto met mijn hele gezicht erbij. Ik moet zeggen dat ik Siena een heel stuk donkerder vind uitpakken dan verwacht. Ook is hij veel roder dan ik had verwacht. Als je héél goed kijkt kun je wel zien dat dit eigenlijk een soort donkere rozige tint is, maar op mij zie je dat niet zo heel sterk terug. Ik vermoed dan ook wel dat Siena echt een kleur is die bij iedereen nét ietsjes anders uitpakt.

De kleur vind ik nog steeds mooi, maar wel anders dan ik had verwacht en dat vind ik ergens wel jammer. Qua houdbaarheid vind ik de Stil Stay All Day Liquid Lipstick Siena best netjes. Hij kan helaas wel wat gaan korrelen als je iets teveel aanbrengt, maar verder doet hij het prima. Na een maaltijd slijt de binnenkant wel een stuk en dan werk ik hem het liefst ietsjes bij.

Conclusie

Hoewel de Stila Stay All Day Liquid Lipstick Siena misschien niet de kleur is die ik voor ogen had toen ik deze tint bestelde, ben ik toch best tevreden over dit product. Ik ben best kieskeurig wat betreft liquid lipsticks en ik wil ze al snel niet eens meer gebruiken. Deze van Stila zal ik echter nog regelmatig erbij pakken (zeker in de herfst/winter). Alleen wil ik stiekem nu toch ook wel een wat lichtere kleur gaan proberen van dit merk! De liquid lipsticks van Stila kun je voor €18,- per stuk bestelen bij Beauty Bay.

Wat vind jij van Siena?

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *