Talk Through Too Faced Boudoir Eyes Tutorial

Het is weer tijd voor een nieuwe tutorial! Dit keer doe ik het echter iets anders dan normaal; normaal gesproken zet ik een muziekje onder de video, maar dit keer praat ik je door de hele tutorial heen. Kijk je mee naar mijn Talk Through Too Faced Boudoir Eyes Tutorial?

Ik hoop dat je het leuk vond dat ik weer een keer klets tijdens een make-up tutorial! Ik moet zeggen dat het mij aardig wat concentratie kost en ik er ook wat langzamer door werk, maar als jullie het leuk vinden wil ik het zeker vaker gaan doen. Laat mij weten in de comments wat jouw voorkeur heeft: een tutorial met een muziekje eronder óf een talk through tutorial óf zie je juist liever wat afwisseling tussen beiden?

You may also like

22 reacties

  1. Lijkt me een heel erg fijn palette en je hebt een heel mooie look ermee gemaakt. Ik vind praten tijdens een tutorial juist heel leuk 🙂 Ik zou ook echt niet kunnen werken puur voor het geld, moet er echt wel plezier in hebben anders ben ik ook niet gemotiveerd. Geniet van je vakantie!

  2. Leuk filmpje! Mooie look heb je gemaakt. Ja ik heb baantjes gehad om rond te komen. Ook in de schoonmaak in het ziekenhuis. Ik vond het vreselijk in het begin en toen ik ander werk vond mistte ik het enorm. Nog steeds mis ik het weleens! Ik heb altijd een baan nodig om rond te komen. Niemand kan mij verder onderhouden thuis. Hoe kom jij eigenlijk rond zonder baan? Want stufi is nu ook gestop toch?

    1. Ah dat lijkt mij wel lastig als je jezelf moet onderhouden terwijl je nog wel thuis woont, bij mij is dat pas gekomen sinds ik uit huis ben. Ik heb geluk dat ik nog steeds recht heb op stufi en in september weer naar school ga, dat is wel echt heel fijn, anders zou ik het ook niet weten hoe ik het zou moeten doen!

  3. Ik heb met veel plezier naar deze tutorial gekeken, wat is de look met dit palette toch leuk om te zien…Tja, lastig is het om een baan aan te moeten nemen alleen om het geld, maar wat moet, moet er is niet altijd een echte keuze mogelijk….leuk is wel anders in elk geval…Ik vind het leuk om naar een klets video te kijken, maar een ander vind ik ook wel leuk…ik denk dat afwisselen het allerleukste is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *