Tanya Burr Date Night False Eyelashes

Laatst kwam er al een review online van de Everyday Flutter False Eyelashes en vandaag is het de beurt aan de Tanya Burr Date Night False Eyelashes. Zouden deze lashes net zo mooi zijn als het eerste paar dat ik reviewde? Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn review!

De Date Night False Eyelashes komen in een verpakking die er hetzelfde uitziet als die van de Everyday Flutter lashes, alleen zijn de naam van de wimpers en de lashes zelf anders.

Tanya Burr Date Night False Eyelashes

Op de achterkant van de verpakking staat informatie en ingrediënten.

Tanya Burr Date Night False Eyelashes back

De naam van de wimpers doet vermoeden dat deze opvallender zijn dan de Everyday Flutter lashes. Ik was dan ook best wel geïntimideerd door deze wimpers, voordat ik ze echt uitprobeerde. Zelf tijdens het bestellen leken deze mij best heftig.

Tanya Burr Date Night False Eyelashes ingredients

De ingrediënten.

Tanya Burr Date Night False Eyelashes contents

In mijn Too Faced Chocolate Bon Bons Palette review van laatst, droeg ik ook de Date Night lashes, zoals je op de onderstaande close-up foto goed kunt zien.

Too Faced Chocolate Bon Bons Palette closeup2

Van tevoren had ik vrij heftige lashes verwacht, maar als ik het zo zie, vind ik ze nog niet eens zo heel heftig. Wel vind ik ze mooier dan de Everday Flutter Lashes.

Tanya Burr False Eyelashes Date Night vs Everyday Flutter

Links met de Date Night Lashes en rechts met de Everyday Flutter Lashes. Nu heb ik rechts wel wat mascara over de wimpers aangebracht en links niet, maar alsnog vind ik dat je best goed kunt zien dat de Everyday Flutter lashes wat harder overkomen. Date Night vind ik daarom wat mooier, omdat het er minder fake en wat subtieler uitziet. De Date Night Lashes zou ik best op een gewone dag dragen.

Tanya Burr Date Night False Eyelashes fullface

In de Everyday Flutter review had ik het erover dat de wimpers bij mij na twee keer dragen al kapot gingen tijdens het schoonmaken en dat dit wellicht kwam door het gebruik van mascara op de wimpers. Nu heb ik dit getest door bij de Date Night lashes geen mascara op de nepwimpers aan te brengen en tot nu toe gaat dat een stuk beter. Ik denk dus dat het echt daar aan lag. Daarnaast kan ik je aanraden om heel voorzichtig te zijn met het schoonmaken van de wimpers, omdat het nu eenmaal kwetsbare dingen zijn.

Over de Tanya Burr Date Night False Eyelashes ben ik meer tevreden dan over de Everyday Flutter Lashes, ik denk dat ik dat wel duidelijk heb gemaakt. Ik vind deze gewoon nét iets mooier. Wel is het aanbrengen iets lastiger omdat de wimpers langer zijn, maar ik merk dat het steeds beter gaat. Daarnaast is de lijm ook wel heel fijn qua dat de wimpers meteen goed blijven plakken. Het enige minpunt van de lijm is dat hij bij het verwijderen van de lijmresten er in kleine stukjes afgaat en niet in één lange sliert, waardoor het schoonmaken van de wimpers iets langer duurt. Ach, ja, als dat het enige is, maakt mij dat ook nog niet zoveel uit.

De Tanya Burr Date Night False Eyelashes kosten €7,25 en zijn te bestellen bij Feelunique. Let op: er is nu ik dit schrijf nog een 3=2 actie op Tanya Burr Cosmetics, waar bij je bij aankoop van 3 producten er maar twee hoeft te betalen.

Wat vind jij van de Tanya Burr Date Night False Eyelashes?

You may also like

19 reacties

  1. Ik vind het altijd knap als een beauty blogger een eigen lijn heeft. Je ervaart dat hij mooier is dan Everday Flutter Lashes, Zal ik dat ook prima om overdag dragen net als jij dat ook kan doen. Dat masaca invloed heeft op de lash is zo jammer vind ik. Als ik je het artikel leest denk ik wel, misschien moet ik toch maar een nep wimper gaan proberen. De prijs is best mooi , dan ook nog de aanbieding.. leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *