Tanya Burr Everyday Flutter False Eyelashes

Een tijdje terug bestelde ik de Tanya Burr Everyday Flutter False Eyelashes bij Feelunique. Deze nepwimpers zouden doordat ze maar half zijn en aan de uiteindes van je ogen geplaatst moeten worden, niet alleen een wakkere uitstraling geven, maar ook nog makkelijker aan te brengen zijn. Ik testte dit natuurlijk voor je uit.

De verpakking van deze nepwimpers ziet er alvast leuk en schattig uit.

Tanya Burr Everyday Flutter False Eyelashes

Wat ik handig vind, is dat er al lijm bij de nepwimpers zit inbegrepen en dat je ze na gebruik op kunt bergen in een meegeleverde plastic tray. Op deze manier kun je gewoon aan de slag gaan zonder andere spullen aan te moeten schaffen.

Tanya Burr Everyday Flutter False Eyelashes back

Op de achterkant van de verpakking staat uitleg over hoe je de wimpers aan moet brengen.

Tanya Burr Everyday Flutter False Eyelashes ingredients

De ingrediënten en een waarschuwing om de lijm niet in je ogen te smeren, maar dat lijkt mij wel logisch.

Tanya Burr Everyday Flutter False Eyelashes contents

Hier zie je de inhoud van de verpakking nog even. De lijm vind ik trouwens prima zijn werk doen. Nu heb ik vrij weinig verstand van nepwimperlijm, omdat ik nog niet zo hel veel ervaring met nepwimpers heb, maar als zelfs ik er de wimpers goed mee aan kan brengen, moet het toch wel aardig goed zijn van kwaliteit.

Tanya Burr Everyday Flutter False Eyelashes fullface

Hier zie je mij met de wimpers op. Ik vind het resultaat er mooi uitzien! Ik was er alleen vanuit gegaan dat de wimpers inderdaad maar mijn halve oog zouden bedekken, dus heb ik ze niet korter geknipt, waardoor ze nu toch bijna driekwart van mijn wimperrand bedekken. Nu vind ik dat zelf eigenlijk juist wel prima, maar als je dat zelf liever niet hebt, kun je ze dus nog iets korter knippen. De lengte van de wimperhaartjes vind ik als ik zo naar de foto kijk prima, maar ik moet toegeven dat ik ze niet meteen heel geschikt vind voor everydayze zijn toch wel erg lang en ze zijn duidelijk zichtbaar. Verder ben ik tevreden over hoe ze in gebruik zijn, want ze brengen makkelijk aan, wat ik heel prettig vind en blijven de hele dag muurvast zitten. Toch heb ik wel één vrij groot minpunt: toen ik de lashes na de tweede keer afhaalde en wilde schoonmaken, scheurde er al een stukje van één van de twee nepwimpers af. Dat vind ik erg snel voor wimpers die ik pas twee keer gebruikt heb, aangezien ik online had gelezen dat je toch zeker 8 keer met een set nepwimpers kunt doen. Nu kan het zijn dat dit aan mij heeft gelegen en dat ik in mijn enthousiasme ze iets te wild heb schoongemaakt, maar toch wilde ik het er wel even bij vermelden. Ik zal binnenkort ook nog twee andere nepwimperssets van Tanya Burr reviewen en dan zal ik opletten of ze als ik er oplet om voorzichtig te doen, alsnog snel kapot gaan of niet. To be continued dus. Update: zoals je op de foto hierboven kunt zien, heb ik behalve de lashes wel een beetje mascara (over de lashes) op om de lashes beter met mijn eigen wimpers te laten blenden en ik denk dat dit nog wel eens de reden kan zijn dat ze zo snel kapot zijn gegaan. Ik heb inmiddels de Tanya Burr Date Night False Eyelashes in gebruik om te testen en heb daar geen mascara op gebruikt en ze lijken tot nu toe een stukje sterker te blijven. 

Ik kocht de Tanya Burr Everyday Flutter False Eyelashes voor €7,25 bij Feelunique, maar had daarbij een 3=2 korting die nog steeds geldig. is.

Wat vind jij van de Tanya Burr Everydya Flutter False Eyelashes?

You may also like

23 reacties

  1. Jammer dat ze zo snel kapot gaan! Ik knip trouwens altijd mijn wimpers bijna door de helft, dan krijg je inderdaad zoals hier een meer natuurlijk effect.

  2. Ik heb nog nooit nepwimpers gebruikt maar wil het wel eens proberen. Deze zien er mooi uit bij jou maar jammer dat ze snel kapot gaan, is toch altijd wel fijn als je ze meerdere keren zou kunnen gebruiken. 🙂

  3. Ik vind het mooi maar ik ben bang dat ik mijn eigen wimpers of huid ermee beschadig, of is de kans maar klein dat dit kan gebeuren?

    Fijne review weer, de wimpers staan je super mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *