Tanya Burr Lipgloss Afternoon Tea

Een tijdje terug won ik bij Fien een Tanya Burr Lipgloss in de kleur Afternoon Tea. Nogmaals heel erg bedankt Fien! Ik was erg benieuwd naar dit product, omdat het ontworpen is in samenwerking met de bekende Youtuber Tanya Burr. Lees snel verder voor mijn review!

De verpakking van de lipgloss vind ik persoonlijk erg leuk. Er zit een karton om de eigenlijke gloss heen die duidelijk laat merken dat hij gemaakt is door Tanya Burr; er staat een foto van haar op en ook haar naam staat erop geschreven (ik denk dat dit haar handtekening is).

Tanya Burr Lipgloss Afternoon Tea

Mijn excuses trouwens voor de pluisjes op het zwarte deel van de gloss. Toen ik hem binnen kreeg zaten die blijkbaar al onder het plastic, want ik kreeg ze er niet af. Sowieso zie je de pluisjes met het blote oog nauwelijks trouwens.

Tanya Burr Lipgloss Afternoon Tea package

Zo ziet de gloss eruit op zichzelf, zonder de extra verpakking. Ik vind hem er simpel, maar toch ook chic uitzien. Het hartje achter de naam van Tanya maakt de lipgloss daarnaast ook nog schattig.

Tanya Burr Lipgloss Afternoon Tea ingredienst

Voor de geïnteresseerden heb ik hier nog even de ingrediënten neergezet. Ik moet zeggen dat ik er zelf bij lipgloss nooit zoveel op let, maar ik zie dat bijvoorbeeld bijenwas erg hoog op de lijst staat en dat vind ik zeker wel een pluspunt!

Tanya Burr Lipgloss Afternoon Tea open

De lipgloss heeft een typische lipgloss applicator, wat ik eigenlijk wel het fijnst vind werken als ik lipgloss aanbreng. Deze applicator is alleen toch iets anders dan de meeste applicators die ik heb, in dat deze iets flexibeler is. Hierdoor kun je net iets beter bij smalle stukjes lip komen, mocht je die hebben. Ik heb zelf een stukje bovenlip dat erg smal is en voor mij is dit dus ideaal! Waar ik bij een normale applicator uit moet kijken om niet te knoeien, brengt deze juist heel prettig aan.

Tanya Burr Lipgloss Afternoon Tea swatch

Tijd voor een swatch! Zoals je hier goed kunt zien heeft Afternoon Tea een mooie, roze nude kleur. Zoals je kunt zien op de foto is de substantie heerlijk romig. Afternoon Tea glijdt dan ook heerlijk over mijn lippen heen.

Tanya Burr Lipgloss Afternoon Tea close up

Hier zie je de gloss op mijn lippen. Je ziet niet heel veel kleur terug op mijn lippen, maar daar kan Afternoon Tea niks aan doen; ik heb gewoon erg gepigmenteerde lippen. Ik vind het al heel leuk dat mijn lippen subtiel iets rozer lijken en een mooie glans hebben. Als je lippen wat minder gepigmenteerd zijn van zichzelf zal de kleur op jouw lippen wat meer op de kleur van de swatch lijken.

Tanya Burr Lipgloss Afternoon Tea full face

Full-face op mijn lippen. Ik moet zeggen dat dit de afgelopen tijd een beetje mijn favoriete product is geworden voor als ik wel wat op mijn lippen wil dragen, maar ik geen zin heb in een felle kleur of lipstick. Waar ik na het dragen van lipstick vaak wel behoefte heb aan lippenbalsem, heb ik dat met deze lipgloss totaal niet. Ik kan Afternoon Tea gerust een hele dag dragen en aan het eind van de dag voelen mijn lippen nog heerlijk zacht aan. Tussendoor bijwerken is wel  een must, want hoewel hij een drankje wel overleeft, merk ik dat hij na een hapje toch wel bijna weg is.

Al met al ben ik wel erg enthousiast over Afternoon Tea! Ik vind de kleur mooi, de lipgloss voelt heerlijk aan op mijn lippen en ik kan hem netjes aanbrengen met de enigszins flexibele applicator. In eerste instantie waren de Tanya Burr Lipglosses hier erg lastig te verkrijgen, maar gelukkig heeft Boozyshop ze nu in haar assortiment opgenomen. Je kunt Afternoon Tea (en natuurlijk ook de andere 11 kleuren lipgloss) daar bestellen voor €8,95.

Wat vind jij van Afternoon Tea?

You may also like

39 reacties

  1. Wat leuk dat je deze lipgloss hebt gewonnen. Ik vind het een mooi kleurtje, maar op mijn lippen ben ik bang dat je er ook niet veel van terug ziet. Mijn lippen hebben ook veel pigmentie. Maar ik vind het wel een mooi en subtiel kleurtje die je overdag goed kan dragen.
    liefs x

  2. Heel erg mooie lipgloss! Ik was al benieuwd naar haar producten, ik draag zelden lipgloss juist omdat ik vind dat ze snel plakken en helemaal niet verzorgen! Maar dat deze je lippen met een verzorgend gevoel achter laat is dus echt wel een pluspunt!
    Leuke review! Veel liefs, Elien

  3. Wat een leuke lipgloss vind ik dit, zeg! Ik geef je helemaal gelijk over de verpakking: hij is erg leuk. Ook het kleurtje vind ik prachtig en hij staat je ook erg goed 😀 . De prijs ik ook oké. Mij lijkt dit een prima product!

    Xjes Femke

  4. Het heeft een mooie simpele verpakking en de kleur is ook mooi. Het geeft een mooie gouden glans op je lippen, dat bevalt me ook wel! Verder kende ik het merk nog niet, trouwens!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *