tarte Don’t Quit Your Day Dream Palette

In About Last Week 24 kon je al lezen dat mijn bestelde tarte palette binnen was gekomen. Toen tarte laatst namelijk gratis verzending had kon ik dat niet weerstaan en plaatste ik twee bestellingen. De eerste bevatte het tarte Don’t Quit Your Day Dream Palette en vandaag deel ik mijn review van dit product!

tarte Don’t Quit Your Day Dream Palette

Hier zie je het palette. De verpakking vind ik persoonlijk niet zo heel bijzonder, maar het ging mij ook meer om de inhoud. Daarnaast was dit palette niet boven de €22,- en hoefde ik hier dus geen douanekosten over te betalen.

Het palette komt verpakt in een doosje en er zit ook nog een papiertje met tips & tricks bij.

Het palette bevat een spiegel. Persoonlijk vind ik dat wel prettig, zeker als je het palette mee op reis neemt.

Er zitten acht kleuren oogschaduw in het tarte Don’t Quit Your Day Dream Palette. Het is een mix van zowel matte als shimmery tinten.

Tijd voor swatches! De kleuren hierboven zijn op Boss Lady na allemaal wat lichter en zullen dus vooral als highlighter onder het wenkbrauwbot bruikbaar zijn. De pigmentatie is prima en de oogschaduws voelen erg zacht aan.

De donkerdere kleuren vallen een stuk meer op en de kwaliteit vind ik ook prima. Alleen de kleur Werk moest ik wat opbouwen om dit resultaat te krijgen, de andere kleuren presteren al zo goed in één keer.

Uiteraard maakte ik een look met het palette. Hierboven zie je een close-up daarvan. Ik gebruikte Rock On, Shine On, Boss Lady, Runway en Werk.

Hier nog even van een afstandje. De oogschaduw blijft de hele dag goed zitten, maar dan moet je wél een primer gebruiken. (Ik gebruik gewoon die van Essence en dat werkt prima.) Zonder primer heb je wel last van oogschaduws die ophopen in de crease, dus die primer is een echte must.

Conclusie

Ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben over het tarte Don’t Quit Your Day Dream Palette! Het is de eerste keer dat ik oogschaduw van tarte probeer en dit smaakt naar meer moet ik zeggen. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik ook goed. Je krijgt acht oogschaduws van redelijke grootte (Shine On is zelfs erg groot) en van goede kwaliteit. Daarvoor betaal je dan €21,- (volgens mij was hij bij mij zelfs nog maar €19,- wat aan de wisselkoers met de dollar kan liggen). Ik bestelde tarte gewoon via hun eigen website en had de producten met een weekje in huis. Prima dus! Alleen raad ik je wel aan om alleen te bestellen wanneer ze gratis internationale verzending hebben. Niet alleen bespaard je dat geld, maar zo kun je ook je producten zó uitkiezen dat je geen douanekosten krijgt. (Soms proberen ze je te laten betalen over het bedrag mét verzendkosten.)

Binnen Europa is tarte alleen via QVC te koop als ik mij niet vergis, maar daar heb ik zelf nog geen ervaring mee, dus durf ik niet te zeggen of dat een aanrader is.

Wat vind jij van het tarte Don’t Quit Your Day Dream Palette?

You may also like

11 reacties

  1. Wauw, wat een prachtige kleuren. Ik vind de look ook erg geslaagd! Ik ben nieuwsgierig naar je andere bestelling 🙂

  2. Tarte is echt mijn een van mijn top vijf favorieten merken en dit palette ziet er ook weer zo onwijs gaaf uit! Prachtig. Hele gave look heb je ermee gemaakt trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *