TBR April 2017

Hoewel april alweer een tijdje bezig is, had ik mijn TBR April video nog niet geupload. Het is dus wel echt de hoogste tijd om dat nu eens te doen. Ik zie al bijna weer een volgende TBR op het programma staan. Kijk je mee naar mijn TBR van april?

TBR April

Zoals ik al aangaf in de video, voel ik een beetje een reading slump opkomen. Nu heb ik het idee dat ik er langzaam wel weer iets uitkom, maar ik durf niet te zeggen in hoeverre ik mijn TBR af ga kunnen lezen. Wanneer ik dit artikel inplan heb ik drie boeken gelezen, dus dat is niet heel slecht eigenlijk. Wel hoop ik in de Aprilvakantie nog lekker veel te kunnen lezen en definitief uit de reading slump te komen. Het scheelt wel dat ik dan minder andere dingen aan mijn hoofd heb.

De boeken van mijn TBR April

Nog even voor degenen die misschien ook een titel uit de video willen lezen, hier nog even alle boeken op een rijtje:

  • The Final Empire van Brandon Sanderson (het eerste deel van de Mistborn trilogy)
  • Warcraft Chronicles Volume II 
  • The Night Circus van Erin Morgenstern
  • Sarah’s Key van Tatiana de Rosnay
  • Sharp Objects van Gilian Flynn
  • The Circle van Dave Eggers
  • The Name of the Wind van Patrick Rothfuss

Wat staat er op jouw TBR voor deze maand?

You may also like

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *