TBR April 2018

Het is weer eens tijd voor een TBR en wel mijn TBR April 2018. De afgelopen maanden heb ik niet meer elke keer een update gegeven van hoe het gaat met lezen. (Volg mij daarvoor gerust op Goodreads, dat houd ik regelmatig bij.) Vandaag laat ik je hier de boeken zien die ik van plan ben te lezen in april!

TBR April 2018

Hierboven zie je de stapel boeken die ik graag wil gaan lezen deze maand. Het gaat hier om zeven boeken en wanneer dit artikel online komt ben ik al bezig in Sweet Tooth (deze lees ik voor werk) en State of Sorrow. Mijn TBR is een variatie van een variatie van genres, hoewel ik zoals altijd nog graag minstens een paar fantasy boeken wil lezen.

Boek 1-4

Laten we onderaan de stapel beginnen. Ik kreeg voor mijn verjaardag de graphic novel van Het Achterhuis van Anne Frank. Het is al jaren geleden dat ik het originele Het Achterhuis las en over deze nieuwe variant heb ik veel goeds gehoord. Uiteraard lees ik deze in het Nederlands.

Dan staat Everless van Sara Holland op mijn TBR. Dit is een YA fantasy waarin tijd werkt als geld. Heel veel heb ik mij er niet in verdiept, maar ik heb bonnen gekregen voor mijn verjaardag en daar meteen deze en nog drie andere boeken van besteld.

State of Sorrow van Melinda Salisbury ben ik op het moment dat ik dit schrijf al aan het lezen. Deze zat in de FairyLoot box van maart (en die had ik mijzelf cadeau gedaan). Ook dit is een YA fantasy. De hoofdpersoon in dit boek heet Sorrow, wat ik wel even wennen vind, maar verder leest het tot nu toe fijn weg.

Ook in Sweet Tooth ben ik al bezig en dit boek lees ik voor werk met mijn Havo 4. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Het trekt mij niet meteen om verder te lezen, terwijl als ik eenmaal bezig ben het best vlot gaat.

Boek 5-7

The Long Way to a Small Angry Planet heb ik net als Everless met cadeaubonnen gekocht. Het is een science fiction boek en hoewel ik heel graag fantasy lees, vind ik sci-fi vaak een beetje hit and miss. De ene keer vind ik het geweldig en de andere keer valt het mij gigantisch tegen. Hopelijk valt dit boek in de eerste categorie.

Ook wil ik Vicious van V.E. Schwab lezen. Dit boek valt volgens Goodreads zowel onder fantasy als sci-fi en is het eerste deel in de Villains serie. Ik heb al een tijdje geen V.E. Schwab meer gelezen, terwijl de Shades of Magic trilogie erg leuk vond. De hoogste tijd dus om weer een boek van haar te lezen. Van wat ik heb gehoord is de lijn tussen helden en schurken (waarom klinkt villains veel mooier?) wat vaag in dit boek en daar ben ik wel benieuwd naar.

Tot slot wil ik nog graag Siege and Storm lezen van Leigh Bardugo. Dit is het tweede deel van de Grishaverse trilogie en in maart las ik het eerste deel al. (Ik heb de hele trilogie gekregen van Jeff voor mijn verjaardag.) Deel 1 las ik vlot uit, omdat het zo spannend was, dus ik kijk er zeker naar uit om dit tweede deel te lezen. Daarnaast vind ik de cover erg mooi.

En dat is het! Dit zijn de boeken die ik in april hoop te lezen.

Welk(e) boek(en) wil jij graag lezen in april?

You may also like

5 reacties

  1. Ik heb net de nieuwe Karen Rose uitgelezen en ook het boek de bibliothecaresse van Auswitz, indrukwekkend boek. Ik ben nu in een boek van Linda Jansma begonnen (in naam van de vader) dit is een serie in 4 delen.

  2. Hi! Nice stuff! :))) Thank you for sharing this :)…It is sunday morning and I#m shopping allo over :O :D….Just bought some Cibdol :D….I’m so curious about ist 😀 😀 :D…..maybe some book are alos in the budget :O ;)…Have a nice sunday 😉 yours Lena <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *