TBR Augustus 2017

Vandaag heb ik mijn TBR van augustus voor je klaarstaan. Het is weer een ambitieuze lijst, maar stiekem heb ik eind juni al wat van mijn TBR voor deze maand gelezen, oeps! Ik had het alleen echt niet verwacht, zoals ik ook aangaf in de video. Kijk je mee naar mijn TBR Augustus 2017?

TBR Augustus 2017

Zoals ik al aangaf heb ik dus eigenlijk Three Dark Crowns en I Know Why the Caged Bird Sings dus al te vroeg uitgelezen. Miss Jane las ik wel pas in augustus uit. Wat betreft Absolute Power van David Baldacci; ik twijfel echt.

Ik vind het zonde van mijn tijd om een boek uit te lezen, terwijl ik het helemaal niet leuk vind. Als het nu hoogstaande literatuur was dan was het misschien nog educatief, maar dat kun je hier niet bepaald bij zeggen. Zou jij verder lezen of niet? Lees jij wel eens iets van Baldacci?

Voor mij is Absolute Power het eerste boek, maar ik ben dus geen fan tot nu toe. Het is niet heel slecht of iets, maar ik krijg er geen fijn gevoel bij. En ik lees toch vooral voor mijn ontwikkeling en ontspanning.

De andere boeken op mijn TBR lijken mij gelukkig allemaal wel leuk! Hopelijk blijkt dat achteraf ook!

Wat staat er op jouw TBR voor deze maand?

You may also like

4 reacties

  1. Wat grappig dat je in de tussentijd nog boeken hebt uitgelezen. 🙂 Ik snap je gevoel bij ‘Absolute power’ wel, ik lees zelf heel graag moordverhalen ext, maar ik weet liefst niet meteen wie de moord gepleegd heeft, tenzij ik door de ogen van de moordenaar lees. Als ik het wel weet en ik lees door de ogen van de politie stoor ik mezelf meestal aan de personages die fout zoeken. Het viel mij als studente leerkracht Engels – geschiedenis trouwens op dat je Engelse uitspraak heel goed is, dus ben ik uit interesse je ‘over mij’ gaan bekijken. Leuk dat je zoveel Engelse studies hebt gedaan en nu ook docente Engels bent, dat verklaart je uitspraak. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *