TBR December 2017

De laatste maand van het jaar is aangebroken! Mocht je een Goodreads Reading Challenge hebben dan is dit het moment om hem nog te halen voordat het jaar voorbij is. Ik heb hem gelukkig al een hele tijd gehaald, maar na november wil ik in december weer meer tijd pakken om te lezen. Kijk je mee naar mijn TBR December 2017?

TBR December 2017

Even vooraf: ik heb mijn TBR weer in de vorm van een artikel omdat ik het simpelweg niet red om video’s op te nemen. Ik ga naar mijn werk als het nog donker is en kom pas thuis wanneer het alweer donker is.

Voor december heb ik zo op het eerste gezicht geen hele ambitieuze TBR. Het zijn vier boeken en dat is voor mijn doen normaal gesproken goed te doen. In november las ik echter maar één boek uit, dus ik wil de druk niet te hoog leggen. Een boek per week tot kerst lijkt mij een wat realistischer doel. Daarnaast zijn er ook nog een paar boeken waar ik nog in bezig ben. Officieel zet ik deze voor nu alleen even niet per se op mijn TBR.

Burial Rites

Wanneer dit artikel online komt heb ik Burial Rites al uitgelezen. Ik begon in november met dit boek, maar ik kwam er maar heel langzaam doorheen. Dat lag echt niet aan het boek maar meer aan drukte met werk en mijn concentratie. Het boek vertelt het verhaal van Agnes, de laatste persoon in IJsland die de doodstraf kreeg.

Jaina Proudmoore: Tides of War

Het boek waar ik nu dit artikel online komt mee bezig ben is Jaina Proudmoore: Tides of War. Dit is een World of Warcraft boek en aangezien ik Illidan ook leuk vond en de Warcraft Chronicles met plezier lees, wilde ik deze ook wel een keer proberen.

A Conjuring of Light

A Conjuring of Light is het derde en laatste deel in de Shade of Magic trilogie van V.E. Schwab. Het duurde even voordat ik hem bestelde en ook daarna ging het niet helemaal goed. Hij kwam namelijk niet aan, maar gelukkig heeft BookDepository mij dit nieuwe exemplaar opgestuurd. Fijne service dus wat mij betreft!

Robinson Crusoe

Tot slot nog een classic op mijn lijstje. Robinson Crusoe wordt vaak genoemd als de eerste Engelse roman. Het verhaal is denk ik wel bekend. Zelf heb ik wel stukjes gelezen maar nog niet het boek in zijn geheel, dus daar wil ik verandering in gaan brengen.

Boeken waar ik nog in bezig ben

Voor werk lees ik nu The Reluctant Fundamentalist met een klas, alleen had ik zo weinig tijd om te lezen dat ik hem nog niet uit heb. Dat moet wel gebeuren binnenkort, maar gelukkig hoef ik niet zo heel veel meer te lezen.

Daarnaast leek het mij eind oktober/begin november een goed idee om It van Stephen King te gaan lezen. Achteraf gezien was dit een slecht idee. Ik ben nu op pagina 223 en moet er nog meer dan 1000. Ik wil hier zeker wel mee verder gaan. Het is ook niet dat het boek mij niet aanspreekt, maar de lengte schrikt mij af. Normaal gesproken heb ik daar niet zo’n last van, maar nu ik bijna geen tijd heb naast werk, voel ik hem wel haha. Het lijkt mij echt een boek dat je eigenlijk in een week tot tien dagen uit moet lezen wanneer je tijd hebt daarvoor en door werk zou ik er nu minstens een maand over doen. Dat motiveert mij niet echt, maar hopelijk gaat het mij in de kerstvakantie nog lukken!

Wat staat er op jouw TBR van december?

P.S. Mijn excuses voor het weinige en onregelmatige posten. Zoals ik al heel vaak heb benoemd; ik heb het megadruk met werk. Zelf vind ik het ook erg jammer dat ik niet meer zo vaak post en hoop dat ik in de kerstvakantie iets meer ruimte krijg hiervoor. 

You may also like

5 reacties

  1. Jaina Proudmoore: Tides of War is echt een heel leuk boek! Sowieso is Jaina een heel interessant personage waar veel over te vertellen valt.

  2. IT is inderdaad erg veel om te lezen maar het is zeker een aanrader. Vooral als je de film hebt gezien (zowel de oude als de nieuwe versie) is het boek zoveel beter. Er ontbreken zelfs hele stukken in de film. Dus laat je niet afschrikken en lees hem uit 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *