TBR Juli 2017

Beter laat dan nooit: het is eind juli en ik heb vandaag mijn TBR voor juli voor jullie. En dat terwijl juli al grotendeels voorbij is. Nu had ik deze video al wel eerder opgenomen, dus ik heb wel gelezen van mijn TBR, alleen had ik niet eerder plek vrij in de planning. Kijk je mee naar mijn TBR Juli 2017?

TBR Juli 2017

Het is best gek om deze video nu online te zetten nu ik al bezig ben geweest met deze TBR. Als je mij op Goodreads volgt, kun je ook wel zien welke ik al wel of nog niet heb gelezen. Zelfs op mijn blog kun je al iets zien van wat ik heb gelezen, aangezien ik Kafka on the Shore al in een review heb behandeld.

De boeken

Hier nog even een lijstje met de boeken die ik noem in de video:

  • City of Fallen Angels (Deel 4 van The Mortal Instruments) van Cassandra Clare
  • The Woman in White van Wilkie Collins
  • The Hero of Ages (Het derde deel in de Mistborn trilogy) van Brandon Sanderson
  • Cinder van Marissa Meyer (Het eerste deel van de Lunar Chronicles)
  • Kafka on the Shore van Haruki Murakami
  • A Feast for Crows van George R.R. Martin (Deel 4 in A Song of Ice and Fire)
  • Last Argument of Kings van Joe Abercrombie (Deel 3 in The First Law trilogy)

Zoals ik al aangaf: ik had deze video eigenlijk eerder online willen hebben maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Dit houdt nu wel in dat jullie mijn volgende TBR video al heel snel kunnen verwachten! Ik denk zo over twee weken; eerst nog een reading wrap up en dan een nieuwe TBR.

Wat staat er nog op jouw TBR?

You may also like

3 reacties

  1. Heel leuke lijst ambitieus als altijd.ik ben daar echt jaloers op. Ik ben momenteel bezig in sense and sensibilty en dan heb ik het eerste boek van die reeks van joe abercrombie er nog opstaan als ik voldoende tijd vind.

  2. Ik heb alle boeken uit je lijst nog niet gelezen . Op Mortal Instruments na, ken ik de andere boeken eigenlijk ook niet. Ik heb wel de film van Mortal Instruments gezien, maar nog geen boek ervan te lezen. Misschien toch maar eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *