TBR Juni 2017

Beter laat dan nooit; het is eindelijk tijd voor mijn TBR Juni 2017. De maand is al voor meer dan de helft voorbij, maar ik had niet de kans om dit artikel eerder in te plannen. Zoals ik al aangeef in de video is juni namelijk dé maand van de deadlines. Heb ik mijn leesplannen daarop aangepast of niet? Je ziet het in mijn TBR video!

TBR Juni 2017

Tja, eigenlijk is mijn TBR behoorlijk ambitieus voor deze maand als ik denk aan alles wat ik verder nog moet doen. Toch dacht ik daar bij het samenstellen van mijn TBR niet echt aan. We zullen dus zien hoever ik ermee kom.

Tot nu toe ben ik nog niet zo heel ver om eerlijk te zijn. Wanneer ik dit artikel schrijf ben ik nog bezig in Clockwork Princess, het derde boek dat ik deze maand tot nu toe aan het lezen ben. Deze krijg ik deze maand wel uit, maar of ik verder nog veel kan lezen durf ik niet te zeggen. Dat is toch spannend als je verder veel deadlines hebt. Sowieso heb ik mij de afgelopen tijd ook nog best vaak ziek gevoeld en dan red ik het ook niet altijd om veel te lezen.

Hoe gaat het bij jou met lezen? Wat staat erop op jouw TBR?

You may also like

3 reacties

  1. Ik heb pride and prejudice van jane austen gelezen en ik vond hem best wel leuk ik had wel van te voren de film en de serie al gezien maar ik vind dat je het eens geprobeerd moet hebben. Op mijn planning staat glass sword van victoria aveyard heel goeie boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *