TBR Mei 2017

Het is alweer halverwege mei en ik heb nog steeds mijn TBR nog niet geupload, oeps! Ik heb hem al wel opgenomen begin mei, dus no worries, hij is wel up to date. Er stond alleen nog zoveel op de planning dat deze een beetje naar achteren is geschoven. Kijk je mee naar mijn TBR van mei?

TBR Mei

Even vooraf: normaal gesproken post ik één video per week, maar ik heb besloten om deze week ook op de donderdag een video te posten, aangezien ik mijn TBR anders pas volgende week online zou kunnen zetten. Dat zou echt te laat in de maand zijn, dus vandaar. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om zo af en toe een extra video te posten!

TBR Mei: de boeken op een rijtje

  • City of Glass van Cassandra Clare (The Mortal Instruments deel 3)
  • A Storm of Swords van George R.R. Martin (A Song of Ice and Fire deel 3)
  • The Well of Ascension van Brandon Sanderson (Mistborn trilogy deel 2)
  • Clockwork Angel van Cassandra Clare (The Infernal Devices deel 1)
  • The Circle van Dave Eggers

Het zijn mischien niet zoveel boeken als dat ik sommige maanden laat zien, maar eerlijk is eerlijk: ik zat toen ik deze video opnam nog wel een beetje in mijn reading slump vandaar. Door nu heel veel leuke boeken op mijn TBR te zetten, hoop ik er helemaal van af te komen. Nu ik dit schrijf lijkt het in ieder geval al heel goed te gaan!

Wat staat er op jouw TBR voor mei?

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *