TBR September 2017

Onder het mom van beter laat dan nooit: mijn TBR September 2017! Ik had hem al wat eerder opgenomen, maar vorige week lukte het helaas niet om te posten. Nu komen mijn TBR en Reading Wrap Up vrij dicht op elkaar, maar ik hoop dat jullie dit niet erg vinden. Kijk je mee?

TBR September 2017

Zoals je ongetwijfeld al hebt meegekregen als je mijn blog volgt, weet je dat de zomervakantie nu toch echt voorbij is. Ik ben al sinds halverwege augustus weer aan het werk en dat beïnvloedt mijn lezen zeker wel. Het voelt alsof ik een beetje in een reading slump zit. Ik lees nog wel, maar het gaat veel langzamer. Zeker de eerste helft van een boek vind ik lastig om doorheen te komen. Daarna ben ik meestal wel nieuwsgierig genoeg en lees ik hem snel uit.

De boeken

Mijn TBR van september is dus ook iets minder lang dan jullie van mij gewend zijn. Of het allemaal gaat lukken zullen we nog wel zien. In ieder geval staan de volgende boeken op mijn lijstje:

 • The Bear and the Nightingale van Katherine Arden
 • Scarlet van Marrissa Meyer (deel 2 in the Lunar Chronicles)
 • The Reluctant Fundamentalist van Mohsin Hamid (lees ik ook voor werk)
 • Red Queen van Victoria Aveyard
 • The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian van Sherman Alexie (lees ik voor werk)
 • The Black Country van Alex Grecian

Het is een stuk minder dan wat ik normaal zoal lees, maar alsnog denk ik dat dit een aardige uitdaging is. Zeker als mijn reading slump doorzet. Nu ik dit artikel schrijf is er al best een groot deel van de maand voorbij en ik heb nog steeds een paar boeken nog niet gelezen. We zullen zien hoe dat verder gaat!

Welke boeken staan er nog op jouw TBR?

You may also like

10 reacties

 1. Leuke boeken! Mijn docente Engels aan de hogeschool raadde het boek ‘The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian’ aan dus ik denk dat het wel een goed boek is, zeker voor leerlingen! Ik heb het zelf nog niet gelezen omdat ik nog zoveel andere dingen heb om te lezen haha.

  1. Volgens mij is dit inderdaad wel een boek dat de meeste leerlingen wel aanspreekt! Een aantal hebben hem bij mij zelfs al uit terwijl dat nog helemaal niet hoefde haha.

 2. Ik heb ook een klein beetje een reading slump. Heb op mijn vakantie twee weken terug onwijs veel gelezen, maar nu ineens amper. Moet echt weer iets leuks oppakken waar ik gelijk ingezogen word. Leuk TBR lijstje heb je! Xx

  1. Balen dat jij er ook last van hebt! Ik probeer nu ook een boek te vinden dat mij meteen aanspreekt, maar het wil nog niet echt goed lukken! Ook boeken waarvan ik weet dat ik ze leuk moet vinden werken nog niet echt helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *