Telefoonhoesje van GoCustomized

Laatst kreeg ik de kans om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen  voor mijn Huawei Ascend G6. Dit leek mij meteen erg leuk en vandaag laat ik je zien hoe mijn hoesje geworden is en vertel ik je of ik tevreden ben met de kwaliteit van het hoesje en de service van GoCustomized.

Via de site van GoCustomized kun je heel makkelijk zelf een hoesje ontwerpen voor je mobiele telefoon en ze hebben ook voor vrij veel merken hoesjes, waaronder uiteraard de bekende merken als Apple en Samsung, zelfs voor mijn Huawei hadden ze een aantal opties, terwijl lang niet alle webshops daar hoesjes voor hebben. Mocht je net als mij een Huawei hebben en het je leuk lijken om een Huawei hoesje te ontwerpen, dan kan je het hier dus zeker doen. Bij mij waren er drie opties, namelijk twee soorten hardcase hoesjes en een leren insteekhoesje. Aangezien ik behoorlijk onhandig ben en bang ben dat een hardcase mijn mobiel niet genoeg beschermt, ben ik voor het leren hoesje gegaan. Het hoesje was al binnen een dag binnen en paste gewoon door de brievenbus, wat ik wel fijne pluspunten vind.

GoCustomized hoesje

Ik kon kiezen uit een zwart of een bruin hoesje, maar voor mij was het al meteen duidelijk dat ik voor zwart zou gaan, omdat dat meestal mijn voorkeur heeft. Je kon kiezen uit meerdere soorten afbeeldingen en ook nog zelf tekst toevoegen, maar ik had niet echt een tekst in mijn hoofd, dus heb ik het bij een afbeelding gehouden.

GoCustomized hoesje closeup

De afbeelding die ik koos is een katje en die sprak mij meteen al heel erg aan. De afbeelding is in het leer gegraveerd, wat ik van tevoren niet meteen had verwacht, maar ik vind het wel mooi. Het heeft iets ambachtelijks en zorgt ervoor dat het katje nét iets meer opvalt door het verschil tussen matte en glans.

GoCustomized hoesje back

De achterkant van het hoesje ziet er gewoon neutraal uit. Toen ik het hoesje net uit de verpakking haalde, kon ik trouwens meteen goed ruiken dat het om echt leer gaat. Ook voelt de kwaliteit goed aan.

GoCustomized hoesje closeup detail

Het enige waar ik zelf wel wat moeite mee had, was de stroefheid van het hoesje. Nu hoort dit wel bij leren hoesjes, maar ik  ben best wel slap en dat maakt het voor mij lastig om mijn mobiel snel in of uit het hoesje te krijgen. Ik merk wel dat hij door de dagen heen wat soepeler begint te worden, dus ik denk dat het hoesje uiteindelijk perfect zal zitten. In ieder geval hoef je totaal niet bang te zijn dat je mobiel uit dit hoesje valt als je hem op de kop  houdt.

Al met al vind ik het een erg mooi hoesje en denk ik dat deze een stuk langer mooier zal blijven dan mijn vorige hoesjes, die allemaal van minder kwalitatief materiaal waren gemaakt. Het hoesje kost €29,95. Dat is niet heel goedkoop voor een hoesje als je het mij vraagt, maar als ik dan kijk naar hoesjes van €15,- waar je maar een paar maand mee doet, dan denk ik dat deze uiteindelijk zelfs nog goedkoper is in verhouding.

Wat vind jij van mijn nieuwe hoesje?

Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

20 reacties

  1. Mooi hoesje, mooi afgewerkt ook!
    Zelf zou ik niet snel voor een insteekhoesje kiezen (veel te bang dat ik em laat vallen wanneer m’n telefoon uit het hoesje is), maar deze ziet er netjes uit!

    Liefs.x

  2. Leuk ontwerp. Denk zelf ook dat als je toch even wat meer spendeert aan iets dat toch goedkoop is dat het wel wat langer mee kan gaan dan iets dat écht goedkoop is, en dan daar je voordeel uit trekt!

  3. Wat grappig dat wij allebei hetzelfde artikel online hebben staan, maar natuurlijk een ander ontwerp haha! Je hebt ook echt een heel mooi hoesje ontworpen, i love kitty cats !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *