Terugblik: 2 jaar Beautiliciousworld ♥

Vandaag is het zover: mijn blog bestaat 2 jaar! Ik ben erg trots op deze mijlpaal en daarom leek het mij leuk om een kleine terugblik te doen qua wat ik heb bereikt de afgelopen jaren. Daarnaast wil ik jullie nog even herinneren aan de winacties die lopen ter ere van mijn blogverjaardag!

Op 16 juli 2013 besloot ik om een blog aan te maken en zette ik mijn eerste artikel online. Dat was dit artikel. Op dat moment was mijn blog nog een wordpress.com site, maar na nog geen maand besloot ik al een eigen domein aan te vragen; het bloggen beviel mij namelijk supergoed!

Tijdens mijn eerste blogjaar, genoot ik al erg van het bloggen en bereikte ik al een aantal mooie mijlpalen. Voor mijn terugblik naar mijn eerste blogjaar, klik je hier. Ik vind het wel erg leuk om dit nu terug te lezen en daarom leek het mij ook wel leuk om een soortgelijke terugblik te maken. Ik vertel je hoe het qua volgers gaat, qua statistieken en tot slot wil ik nog even een woord van dank toevoegen.

Statistieken

Vorig jaar schreef ik dat ik maar liefst 8000 bezoekers had gehaald binnen een jaar tijd en daar was ik al superblij mee. Wat dat betreft is het dit jaar helemaal feest: de afgelopen tijd had ik telkens meer dan 15.000 bezoekers. Ik schrik er bijna van, want wat is dat veel! Nu merk ik dat ik wanneer het warm weer is, mijn blog wel iets minder goed wordt bezocht, maar in de statistieken zie ik dat eigenlijk alleen specifiek op die dagen terug en over het algemeen blijft het wel rond de 15.000 hangen. Ik hoop natuurlijk dat dit in het komende jaar nog beter zal gaan, maar ik ben hier al erg blij mee!

Statistieken 15-06-15

Volgers

Wat betreft volgers heb ik ook niks te klagen, want dat gaat ook erg lekker. Vorig jaar had ik 352 Bloglovin’ volgers, 215 Twitter volgers, 150 Instagram volgers, 113 Facebook likes en 129 Youtube abonnees. Inmiddels heb ik 604 Bloglovin’ volgers, 419 Twitter volgers, 416 Instagram volgers, 176 Facebook likes en 340 Youtube abonnees. Wat een groei zeg! Nu kun je altijd zeggen dat er mensen zijn die nóg sneller gaan, maar eigenlijk vind ik dat niet zo gezond; ik kijk liever naar hoe bijzonder ik de groei in mijn eigen volgers vind, want dat vind ik zo gaaf!

Bedankt! ♥

Zonder jullie, mijn lezers, zou het bloggen toch een stuk minder leuk zijn en daarom wil ik jullie dan ook graag bedanken voor de support! Of je nu alleen maar mijn blog leest en geen reacties achterlaat, of wanneer je juist elke dag trouw reageert; dank je wel! Om samen met jullie mijn blogverjaardag te vieren staan er een aantal winacties online, waarvan er nog twee open staan om aan mee te doen, namelijk een winactie waarbij je een floatsessie kunt winnen en een winactie waarbij je €25,- shoptegoed bij Radbag kunt winnen. De derde winactie is vandaag gesloten en de winnaar kan dus in de loop van de dag een mailtje verwachten.

Heel erg bedankt allemaal en op naar het derde jaar van Beautiliciousworld!

You may also like

60 reacties

  1. Gefeliciteerd Kirsty!

    Wat ik zo fijn vind aan jouw en je blog is dat het puur is en dit spat er van af. Op naar een mooi 3e jaar en tussen die 15.000 ben ik er zeker één die blijft 😉

  2. Gefeliciteerd! Je hebt het helemaal verdiend. Ik volg jou heel erg graag en hoop dat je nog lang doorgaat en veel volgers erbij krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *