The Balm Meet Matt(e) Hughes Chivalrous

Al een tijdje was ik benieuwd naar matte liquid lipsticks, maar uiteindelijk bestelde ik mijn eerste liquid lipstick meer als een impuls; ik wilde namelijk geen verzendkosten betalen bij Boozyshop. Dit resulteerde erin dat ik The Balm Meet Matt(e) Hughes Chivalrous in mijn online mandje gooide en vandaag deel ik mijn review!

De verpakking ziet er zoals we gewend zijn van The Balm erg leuk en speels uit.

The Balm Meet Matte Hughes Chivalrous

Het grote voordeel aan liquid lipsticks zoals deze van the Balm, is toch wel dat ze (als ze hun werk goed doen) lang blijven zitten en niet gaan bloeden of glijden. Dit was voor mij dan ook de hoofdreden om een Meet Matt(e) Hughes liquid lipstick mee te bestellen; soms wil je gewoon even niet de hele dag met je lipstick bezig hoeven te zijn.

The Balm Meet Matte Hughes Chivalrous packaging

Ook de verpakking van de lipstick zonder het doosje ziet er leuk uit. Ik moet alleen wel zeggen dat dit echt zo’n product is waarbij ik het doosje wil bewaren omdat die er zo leuk uitziet.

The Balm Meet Matte Hughes Chivalrous open

Je brengt het product aan door middel van de applicator. Ik moet zeggen dat ik dit soort applicators altijd wel prettig vind werken, omdat ze niet te breed zijn.

The Balm Meet Matte Hughes Chivalrous swatch

Hierboven zie je de swatch van Chivalrous. Het is een mooie, koele roze kleur. Hier heb ik de kleur net aangebracht en lijkt hij nog iets te glanzen, maar al snel wordt de finish matte.

The Balm Meet Matte Hughes Chivalrous closeup lips

Chivalrous op mijn lippen. Zoals je kunt zien is hij nu al helemaal matte. Je ziet de lijntjes op mijn lippen ook wel iets duidelijker dan wanneer ik een creamy lipstick op heb, maar het stoort mij niet. Wel maakt dit dat ik deze lipstick enkel zal dragen wanneer mijn lippen in goede conditie zijn; ik heb namelijk zo’n vermoeden dat de finish in combinatie met droge lippen niet zo mooi zal zijn.

The Balm Meet Matte Hughes Chivalrous fullface

Full-face met Chivalrous. Ik vind het echt een kleur voor mij. Ik had hem persoonlijk liever iets minder fel gezien omdat ik nu meer liquid lipsticks nodig ga hebben; deze kleur past immers niet overal bij, maar toch ben ik wel heel blij dat ik Chivalrous heb gekozen. Koele roze kleuren passen nu eenmaal goed bij mijn huidskleur en ondertoon.

Dat ik al aangeef dat ik meer liquid lipsticks nodig ga hebben, verraadt misschien al een beetje dat ik enthousiast ben over Meet Matt(e) Hughes Chivalrous en dat klopt. Hij blijft namelijk echt muurvast zitten en hij geeft niet af. Je kunt dus gerust je vriend een kus geven zonder dat hij ook meteen roze lippen krijgt. Ik had hem aan het begin van de middag aangebracht, heb toen nog gegeten en het nodige gedronken en zelfs na het avondeten zat hij er nog op. Wel begon hij toen een beetje te slijten aan de binnenkant van mijn mond, maar ik moest er echt op gaan letten om het te zien. Toen ik ‘s avonds thuiskwam zat hij er dus nog steeds op, maar het verwijderen ging gelukkig wel vrij makkelijk met mijn gebruikelijke make-upremover en gezichtsreiniging.

In het begin moest ik wel even wennen aan de matte substantie, aangezien ik iemand ben die graag romige lipsticks of lipbalm op haar lippen draagt, maar na een tijdje merkte ik niet echt meer dat ik een lipproduct ophad en na afloop waren mijn lippen ook niet droog. Al met al is dit dus zeker een aanrader!

Ik bestelde The Balm Meet Matt(e) Hughes Chivalrous voor €15,50 bij Boozyshop, maar The Balm is inmiddels ook bij onder andere Douglas en Make-up Musthaves te koop.

Wat vind jij van The Balm Meet Matt(e) Hughes Chivalrous?

You may also like

12 reacties

  1. (Stuiter, stuiter de stuiter)…Een kleurtje helemaal naar mijn hart…. Ohhhh wat is ie mooi…..Hij staat je onwijs goed, zo vrolijk word ik ervan, als ik er naar kijk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *