The Beauty Routine Tag

Alweer een aantal maanden geleden werd ik door Julie van Vero Does This getagd voor The Beauty Routine Tag. Ik doe niet zo heel vaak tags, maar als ik getagd wordt sla ik ze eigenlijk altijd meteen op als concept en zo kwam ik hem nu dus weer tegen. Ik beantwoord de vragen in videovorm, kijk je mee?

Hieronder nog even de vragen:

 1. Welke beauty routine sla jij geregeld over?
 1. Heb jij een bepaalde routine voor het wassen van je kwasten?
 1. Hoe lang loop je meestal rond met gechipte nagellak?
 1. Hoe lang kun je jezelf bedwingen om een nieuw product te kopen of te vervangen?
 1. Wat is je slechtste beautygewoonte?
 1. Noem iets niet-beauty gerelateerd dat je altijd uitstelt.
 1. Als je ergens naartoe moet, blijf je dan tot de laatste minuut in de badkamer bezig?
 1. Kun jij je makkelijk aan een no-buy houden?
 1. Hoe georganiseerd zijn jou make-up of nagellak collecties?
 1. Wat was de langste periode waarin je geen blogpost hebt geschreven?

Mocht je deze tag nog niet gedaan hebben en nog graag willen doen, dan kan je de vragen op deze manier gemakkelijk overnemen. Ik tag verder niemand, omdat ik niet weet in hoeverre deze tag al veel gedaan is.

Wat is jouw slechtste beauty gewoonte?

You may also like

7 reacties

 1. Super leuke tag! Misschien een beetje hetzelfde antwoordt, maar ik vergeet ook vaak mijn kwasten te wassen. In mijn no-makeup week is dit wel even ingehaald;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *