The Body Shop Aloe Soothing Night Cream

Een fijne nachtcrème vinden kan een hele opgave zijn en het valt mij op dat altijd als ik er dan eindelijk een heb gevonden, het toch niet voor altijd is. Zo was mijn vorige nachtcrème erg fijn, maar op een gegeven moment merkte ik dat droge plekjes alleen maar droger werden. Daarom besloot ik de The Body Shop Aloe Soothing Night Cream te proberen!

Het scheelt dat ik al wel een aantal producten uit de Aloe lijn van The Body Shop kende, aangezien ik het altijd toch wel eng vind om nieuwe producten uit te proberen die ik nog niet ken, omdat mijn huid vrij gevoelig is. Nu gebruikte ik al de Aloe Calming Facial Cleanser en Aloe Gentle Exfoliator van The Body Shop, dus ik was er vrij zeker van dat mijn huid de nachtcrème dan ook wel zou moeten kunnen verdragen.

Aloe Soothing Night Cream

De nachtcrème zit in een potje met een inhoud van 50 ml. Zelf vind ik het wel een beetje een minpunt dat het product in een potje zit en niet in een tube. Niet zozeer omdat de ingrediënten dan toch iets sneller aangetast worden, maar meer omdat ik het onhandig vind voor op reis. Als de tas waarin mijn toilettas zit over de kop vliegt en ik de crème daarna open doe, vliegt de helft van de inhoud er al uit.

The Body Shop Aloe Soothing Night Cream ingredients

Hier zie je de ingrediënten. Wat ik erg positief vind is dat er een grote hoeveelheid aloe inzit, want dat vind mijn gevoelige huid een erg fijn ingrediënt. Het kalmeert mijn huid en haalt de brand en irritatie uit mijn huid als die geïrriteerd is.

The Body Shop Aloe Soothing Night Cream open

Zo ziet de geopende crème eruit. Lekker creamy en romig zoals ik het graag zie bij een nachtcrème. Toch vind ik de crème niet vettig aanvoelen op mijn huid, maar eerder verfrissend. Sinds ik de The Body Shop Aloe Soothing Night Cream gebruik merk ik echt dat mijn droge plekjes minder droog zijn geworden en dat vind ik heel fijn, aangezien ik er op een gegeven moment velletjes vanaf kon trekken, brr. Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van. Ondanks het feit dat ik een gecombineerde huid heb met ook een vettigere zone, gebruik ik de crème gewoon op mijn gehele gezicht. Het duurt misschien iets langer voordat de crème volledig is opgenomen door de wat vettere stukken huid, maar het is zeker niet té voedend heb ik gemerkt. Ik kan deze nachtcrème dan ook zeker aanraden als je een gevoelige of een gecombineerde huid hebt, of zoals mij beiden hebt. Of deze ook echt genoeg zal doen voor een superdroge huid, durf ik niet te zeggen, maar je kunt het altijd proberen en desnoods zou je de nachtcrème als dagcrème kunnen gebruiken, mocht hij voor ‘s nachts toch nog niet voedend genoeg zijn.

De The Body Shop Aloe Soothing Night Cream kost €19,- en is te koop bij de fysieke filialen en in de webshop van The Body Shop.

Heb jij al eens iets uit de Aloe lijn van The Body Shop geprobeerd?

You may also like

24 reacties

  1. Fijne review. Inderdaad jammer dat het in een potje zit in plaats van een tube. Het ziet er heel romig uit, ik heb nog nooit een crème van TBS gebruikt. Ingrediënten zien er volgens mij aardig uit.

  2. Ik heb eigenlijk te weinig van The Body Shop, ze hebben zoveel lekkers! Ik gebruik geen nachtcrème, wist je dat je dat pas nodig hebt vanaf je 26e? Bovendien is nachtcrème vaak vet, waardoor je huid in de nacht niet kan werken. Daarom gebruik ik alleen een serum zodat mijn huid in de nacht zijn werk kan doen, misschien wat om over na te denken 🙂

    1. Ja ze hebben hele fijne producten! 🙂 Wat bijzonder zeg dat je het eigenlijk dan pas nodig hebt, daar heb ik nog niet eerder van gehoord! Ik vind het zelf wel fijn om nu (op mijn 23ste) al nachtcrème te gebruiken, merk dat mijn huid echt een stuk droger is anders en overdag waag ik mij niet aan al te voedende crèmes omdat mijn hoofd dan net een shiny discobal wordt haha! Nu zou je natuurlijk ook een voedend serum kunnen gebruiken ‘s nachts, dat zal misschien wel bijna hetzelfde doen qua verzorging als een nachtcrème dan! Je zet mij wel aan het denken haha, had er echt nog niet eerder van gehoord!

  3. Ik ga eigenlijk nooit naar de bodyshop, maar deze nachtcreme lijkt me wel heerlijk. Tijd voor een tripje richting bodyshop 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *