The Body Shop British Rose Body Scrub

De nieuwe British Rose lijn van The Body Shop sprak mij meteen al erg aan en toen ik de Body Scrub uit deze lijn ontving, was ik dan ook meteen erg benieuwd. Kan deze scrub aan mijn hoge verwachtingen voldoen of niet? Je leest het in mijn review van vandaag.

De verpakking van de scrub ziet er simpel, maar toch elegant uit.

The Body Shop English Rose Scrub

Vooral het deksel ziet er mooi uit met een roos erop.

The Body Shop British Rose detail packaging

Voor de ingrediënten van de scrub moet je even zoeken op de onderkant van de verpakking, maar uiteindelijk kon ik ze vinden.

The Body Shop Briitish Rose Scrub ingredients

The Body Shop British Rose  ingredients two

Ik vind het lijstje er zo op het eerste gezicht prima uitzien.

The Body Shop British Rose scrub product structure

De substantie van de scrub ziet er fijn uit; een beetje gel-achtig, maar het doet mij ook aan de body scrub uit de Early Harvest Raspberry lijn denken, qua dat het iets jam lijkt qua substantie, alleen is de British Rose variant een stukje dunner. De geur vind ik trouwens heerlijk. Zoals je al wel kunt verwachten met een naam als British Rose, ruikt de scrub naar rozen en daar moet je wel een beetje van houden. Toch denk ik dat als je sommige rozengeuren te sterk vind, je deze geur wellicht wel kunt waarderen, aangezien deze een fris aspect heeft. Alsof de rozen in dit product geplukt zijn terwijl er nog dauw op ze lag. Misschien is dat een beetje een rare vergelijking, maar ik hoop dat je zo een beetje een beeld krijgt van de geur. Ik vind de geur zelf erg lekker en zeker niet té intens.

The Body Shop British Rose Body Scrub substance

Hierboven zie je de substantie van de scrub nog even. Ondanks dat de scrub vrij zacht aanvoelt op de huid, heb ik wel het idee dat er genoeg scrubdeeltjes inzitten om daadwerkelijk goed te kunnen scrubben. In gebruik vind ik the Body Shop British Rose Body Scrub dan ook erg prettig werken.

Al met al kan ik eigenlijk heel kort zijn; ik ben positief over the Body Shop British Rose Body Scrub. De scrub is al het goed is al vanaf 8 maart te koop en de adviesprijs is €18,- voor 250 ml.

Ken jij de the Body Shop British Rose collectie al?

You may also like

18 reacties

  1. Ziet er heerlijk uit deze! Ik wil binnenkort weer eens in de winkel langsgaan, dan ga ik even ruiken wat ik hiervan vind. Roos kan inderdaad erg intens ruiken. Ben benieuwd.

  2. Ik ben deze week naar TBS geweest om de lijn te ruiken haha! En wat ruikt het heerlijk. Ik heb ook al een masker en gezichtsreiniger met rozen van Lush dus ik hou zeker van rozengeur. Ik zou graag de body butter uit de collectie hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *