The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette

Oogschaduw is een product dat ik eigenlijk elke dag wel draag (in ieder geval wanneer ik make-up aanbreng die dag) en het is dan ook één van mijn favoriete producten. Toen ik hoorde dat The Body Shop met nieuwe paletten kwam, werd ik dan ook erg benieuwd. Vandaag review ik het The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette.

Het palette in kwestie zou je eigenlijk ook een quad kunnen noemen, want er zitten vier kleuren oogschaduw in.

The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette

Er zitten trouwens in totaal vijf van dit soort quads en één groter palette in deze collectie. De variant die ik heb wordt omschreven als heel geschikt voor bruine ogen door de koele tinten die erin zitten. Dit soort tips zijn natuurlijk fijn voor als je niet weet waar je moet beginnen, maar persoonlijk denk ik dat bijna elke oogkleur wel met deze kleuren weg kan komen.

The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette back

Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten en tips voor hoe je looks met de oogschaduws kunt maken.

The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette packaging

De verpakking van het palette zelf ziet er chic en sleek uit.

The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette open

En dit zijn dan de kleuren in het palette. Het zijn inderdaad vrij koele kleuren. Een handig detail is dat er een spiegeltje in het palette zit.

The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette swatches

Tijd voor de swatches! Ik heb de kleuren van links naar rechts en vervolgens van boven naar beneden geswatched. Op zich ben ik tevreden over de pigmentatie, alleen heb ik het pigment bij de tweede kleur iets opgebouwd voor dit resultaat. Die kleur is dus van zichzelf niet supergepigmenteerd, maar je kunt de kleur dus prima opbouwen.

The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette closeup look

Hier zie je de look die ik met dit palette heb gemaakt. Ik heb alle vier de kleuren gebruikt. De highlighterkleur onder mijn wenkbrauwbot (laten we die kleur 1 noemen en dan in volgorde van de swatches verder tellen), kleur nummer drie op mijn ooglid en kleur 2 en 4 heb ik in de crease geblend.

The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette fullface look

En hier nog even een full-face foto met de look op mijn ogen. Ik moet zeggen dat ik het resultaat er prima uit vind zien. De oogschaduw bleef met mijn oogschaduw primer van Essence ook netjes zitten gedurende de dag. Wat betreft de kwaliteit vind ik dit dus een fijn product. Wel moet ik bekennen dat ik toch sneller voor bruin/koper/bronstinten grijp dan naar grijstinten, maar ook dit heeft wel wat.

The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette kost €20,- en de andere quads hebben dezelfde prijs. Voor het grote palette betaal je €28,- en daarin zitten acht kleuren oogschaduw. In principe is het grote palette dus wel iets voordeliger in verhouding, maar als je juist een kleiner paletje wil, bieden de quads toch wel een uitkomst.

Wat vind jij van het The Body Shop Down to Earth Moonrise Palette?

Dit product heb ik ontvangen ter review.
Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

16 reacties

  1. Ik vind de kleuren echt heel mooi. Vooral voor de herfst en winter. Ik heb wel eens oogschduw van de Body Shop gehad en de kwaliteit vond ik toen ook heel erg goed. Ik vind de kleuren je ook heel mooi staan, volgens mij past het heel mooi bij blauwe ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *