The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette

Happy Valentine’s Day! Ik vier het zelf niet echt; mijn vriend en ik geven liever op een random moment een cadeautje. Wel kreeg ik van The Body Shop een heel leuk pakketje met daarin onder andere The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette. Is dit vegan (!) parfum een aanrader of niet?

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette

De verpakking vind ik om te beginnen alvast heel leuk. Het parfum komt verpakt in een schattig doosje met bloemen erop.

Zoals ik in de inleiding al aangaf: dit parfum is vegan! Nu let ik daar zelf niet per se op, maar ik vind het wel top dat hier rekening mee wordt gehouden. Er zijn immers steeds meer mensen die vegan willen leven. In gebruik merk ik trouwens niet dat het anders is doordat het vegan is, dus de kwaliteit lijdt er zeker niet onder.

De flacon zelf ziet er schattig en vrouwelijk uit, maar toch ook vrij simpel. De kleur doet mij al meteen aan zoet fruit, zoals aardbeien denken en dat ruik je ook. Het is een heel zoet parfum. Zelf houd ik daar wel van. De combinatie van aardbei met het bloemige van de kersenbloesem spreekt mij ook erg aan. Dat geeft het parfum nét iets meer diepgang dan alleen een aardbeiengeurtje heeft.

Conclusie

Ik moet zeggen dat The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette bij mij zeker wel in de smaak valt! Als je niet van zoete geuren houdt zal dit niet wat voor je zijn, maar houd je daar wel van, dan zou ik deze zeker eens gaan ruiken. De geur houdt het bij mij wel een werkdag vol, hoewel de geur dan wel merkbaar iets minder sterk gaat ruiken. Dat vind ik niet verkeerd voor een eau de toilette. Houd er rekening mee dat de houdbaarheid van parfum op de huid per huid iets kan verschillen. (Een body splash blijft bij mij bijvoorbeeld ook lang hangen en bij sommigen juist totaal niet.)

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette kost €27,- voor 50 ml. Ik zag dat ze ook een Body Butter en Shower Gel hebben in deze lijn. Met name naar de Body Butter ben ik zelf nog heel benieuwd, die lijkt mij namelijk heerlijk!

Wat vind jij van deze geur? Iets voor jou of juist niet?

Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review. Dit beïnvloedt mijn mening echter niet.

You may also like

6 reacties

  1. Ik vind ‘m zelf heel lekker. Ik houd totaal niet van zoete geuren en op mijn huid is hij dat ook absoluut niet. Grappig dat jij ‘m wel heel zoet vind haha! Zo zie je maar weer hoe verschillend het per huid ruikt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *