The Body Shop Mango Body Sorbet

Bij de Beautygloss Party kocht ik de The Body Shop Mango Body Sorbet voor een fijne prijs. Ik was er al een tijdje benieuwd naar, maar was er nog niet aan toegekomen om het product te proberen. Inmiddels heb ik hem uitvoerig getest en is het tijd om mijn mening met je te delen!

Ik kocht de Mango Body Sorbet in de aanbieding en hoewel ik eerst twijfelde of ik nog meer geurvarianten mee wilde nemen, heb ik dat uiteindelijk niet gedaan. Mijn body butter en lotion stash is aardig groot en om dan meteen groot in te gaan slaan in de Body Sorbets leek mij niet zo’n best idee. De geur van de mango variant sprak mij het meest aan, dus die ging mee naar huis. De geur is zoet en fruitig en je ruikt de mango er goed in terug. Een heerlijke, zomerse geur als je het mij vraagt!

The Body Shop Mango Body Sorbet

De verpakking ziet er vrolijk en zomers uit en is geheel in de stijl van The Body Shop. Hieronder zie je de ingrediënten:

Aqua/Water (Solvent/Diluent), PEG-8 (Humectant), Glycerin (Humectant), Butylene Glycol (Humectant), Isododecane (Solvent), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Sodium Acrylates Crosspolymer-2 (Absorbent), Phenoxyethanol (Preservative), Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene (Solvent), Parfum/Fragrance (Fragrance), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Mel/Honey (Natural Additive), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Mangifera Indica Seed Oil/Mangifera Indica (Mango) Seed Oil (Emollient), Carbomer (Stabiliser/Viscosity Modifier), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzophenone-3 (Ultraviolet Light Absorber), Xanthan Gum (Viscosity Modifier), Limonene (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Silica (Absorbent), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Skin Conditioning Agent), Citronellol (Fragrance Ingredient), Benzyl Alcohol (Preservative), Citric Acid (pH Adjuster), CI 15985/Yellow 6 (Colorant).

De structuur van de The Body Shop Mango Body Sorbet is apart! Ik heb nog niet eerder zoiets gezien en ik moest dan ook foto’s maken van de structuur van het product.

The Body Shop Mango Body Sorbet structure

De structuur is vrij stevig en doet mij echt een beetje aan een ijsje denken. Dat dit product een Body Sorbet genoemd wordt, vind ik dan ook wel toepasselijk.

The Body Shop Mango Body Sorbet structure spread

Hier heb ik het product een beetje uitgesmeerd, zodat je de structuur van het product nog iets beter kunt zien. Ik heb een beetje gemengde gevoelens over de structuur als ik eerlijk moet zijn. De Body Sorbet geeft namelijk een beetje een stroef gevoel op de huid. Het is net alsof je een waterijsje over je huid uitsmeert (niet dat ik dat ooit geprobeerd heb, maar het wekt wel die associatie bij mij op). Na afloop plakt het niet, maar het heerlijke zachte gevoel dat ik heb na het gebruik van een body butter, heb ik hierbij niet. Dit product is dan ook vooral leuk vanwege de geur en het verkoelende effect. Het verzorgd de huid wel iets, maar vooral op een verfrissende manier.

The Body Shop Mango Body Sorbet 2

Als je echt een droge huid hebt, raad ik je de The Body Shop Mango Body Sorbet niet aan, maar als je opzoek bent naar een verkoelend product om jezelf in de zomer mee in te smeren én daarnaast ook wel graag enige verzorging wilt, is dit een leuk product om te proberen. De structuur van het product is wel even wennen, maar daar staat wel weer de heerlijke geur en frisheid tegenover.

Ik kocht de The Body Shop Mango Body Sorbet voor €5,50 bij de Beautygloss Party in de aanbieding, maar de reguliere prijs is €11,- wat ook niet heel verkeerd is. De Body Sorbet is te koop in de fysieke filialen van The Body Shop en in de webshop.

Heb jij de Body Sorbets van The Body Shop al geprobeerd?

You may also like

25 reacties

  1. Deze staat bij mij in de koelkast. Ik heb de hele, ja echt de héééle lijn van de mango. Heerlijk is die! Ik gebruik de sorbet ook echt alleen als verkoeling en dan kan ik gewoon even weer genieten van de geur. Ik gebruik het niet als verzorgingsproduct. Puur een extraatje.

  2. Ik schreef toevallig ook laatst een review over dit product in dezelfde geur, omdat ik het voor mijn verjaardag had gekregen en het nog helemaal niet kende. Ik vind het verkoelende effect super fijn voor warme zomerdagen. Ik ga deze tube dan ook lekker meenemen op vakantie. Ik heb zelf geen last van een droge huid dus voor mij is de hydratatie voldoende.

  3. nou 11 euro vind ik wel super duur hoor… jij hebt het dan voor een leukere prijs weten aan te schaffen! het lijkt mij wel echt een super fijn product<3

  4. Het klinkt zo lekker, zelf heb ik deze TBS sorbets nog niet uitgeprobeerd, maar je weet het?…wat niet is kan altijd nog komen…de producten van TBS ruiken altijd zo lekker….

  5. Dit is zo’n heerlijke geur! Enige tijd geleden was ik mijn stash aan het opruimen en toen kwam ik dit product tegen. Ik vind ‘m fijn, maar mijn voorkeur gaat uit naar de body butters van The Body Shop. Die voeden mijn huid meer / beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *