The Body Shop Smoky Poppy Body Butter

Een tijdje terug kocht ik bij The Body Shop een Smoky Poppy Body Butter. Ik had niet verwacht dat ik het een lekkere geur zou vinden, maar omdat ik toch nieuwsgierig was, nam ik hem toch mee. Achteraf ben ik daar blij om! Waarom? Dat lees je vandaag in mijn review!

De Smoky Poppy Body Butter zit in principe in eenzelfde soort verpakking als de andere body butters van The Body Shop, alleen ziet deze verpakking er toch een beetje chiquer uit met zwart en rood.

The Body Shop Smokey Poppy Body Butter

Ik ging voor een kleine verpakking, omdat ik nog vrij veel body butters en lotions heb liggen.

The Body Shop Smoky Poppy Body Butter ingredients

De ingrediënten van de body butter. Zoals we gewend zijn van The Body Shop zitten er veel verzorgende ingrediënten in en een beetje parfum.

The Body Shop Smoky Poppy Body Butter open

De substantie van de the Body Shop Smoky Poppy Body Butter is heerlijk. Niet te hard en niet te zacht, maar zeker wel romig. De geur vond ik in eerste instantie een beetje vreemd. Het is een bloemige geur, maar er zit ook iets crème-achtigs en iets rokerigs in. Het sprak mij niet meteen heel erg aan, maar als ik de body butter eenmaal gebruik, verander ik echt van gedachten. Hmm, wat een lekkere geur zeg! De meeste body butters die ik van the Body Shop heb zijn vooral zoet en fruitig van geur, maar Smoky Poppy is toch heel anders. De geur is een stuk chiquer en tijdlozer. Je ruikt de butter goed, maar hij is ook niet zo sterk aanwezig als de hele zoete fruitgeuren. Het is een wat diepere geur die zich goed lijkt te mengen met mijn huid.

The Body Shop Smoky Poppy Body Butter collage

Tja, eigenlijk kan ik heel kort zijn over de The Body Shop Smoky Poppy Body Butter: ik wil hem ook in het groot. Ik verwachtte van tevoren al dat hij mijn huid goed zou verzorgen, vanwege mijn ervaringen met een groot deel van de andere body butters die The Body Shop heeft en dat doet hij ook zeker. Mijn huid blijft lekker zacht en verzorgt achter. De Smoky Poppy geur blijf ik na gebruik nog wel lichtelijk ruiken, maar het is niet té aanwezig. Ik vind hem fijn!

De The Body Shop Smoky Poppy Body Butter is verkrijgbaar bij The Body Shop in een grote variant van 200 ml voor €16,- en de kleine variant van 50 ml kost €6,-

Wat vind jij van de Smoky Poppy lijn?

You may also like

35 reacties

  1. Hmmm de substantie ziet er zo heerlijk en verzorgend uit. Ik ben trouwens heel benieuwd naar de geur, ik ga snel een keer ruiken in een TBS winkel!

  2. Heb laatst de geur geroken, maar absoluut niet mijn geur. Wel jammer want de verpakking spreekt me wel heel erg aan. Toch laat ik deze collectie aan me voorbij gaan.

    Liefs Agneta

  3. Ik was ook geen fan van de geur in de winkel, maar ik won een aantal producten uit deze lijn en ik ben ook helemaal overtuigd na gebruik! 😀

  4. Oe die ziet er heel fijn uit! Maar ik heb met mijzelf afgesproken dat ik nu eerst eens even wat producten op moet maken voor ik nieuwe koop. hihi, mijn hele kast staat BOMvol!

  5. Ik heb sowieso vrij weinig met de geuren van The Body Shop, de meeste geuren zijn zooo overheersend. Vitamine E en die nieuwe met Argan olie, die vind ik wel erg lekker. Deze spreekt me ook niet zo aan helaas. Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *