To Be Read Oktober 2016

Vandaag heb ik een beetje een andere video dan anders voor jullie. Ik heb namelijk een zogenaamde TBR, oftewel een To Be Read gemaakt. De laatste tijd ben heel veel bezig met lezen en ik vind het leuk kom het op mijn blog te hebben over alles waar ik mij mee bezig houd en daar valt dit dus ook onder! Kijk je mee?

Misschien ben je wel totaal niet bekend met TBR video’s. Zelf kijk ik ze de laatste tijd heel veel en ik haal er vaak inspiratie uit. In een TBR video worden de boeken die iemand van plan is te gaan lezen besproken. In het geval van mij gaat dit nu om de maand oktober.

Ik hoop dat je het leuk vond om deze TBR video te zien! Het is misschien wat anders dan je gewend bent van mij, maar ik vind juist de afwisseling op mijn blog zo leuk. Op die manier kan ik dicht bij mijzelf blijven. Ik heb veel interesses en die wil ik graag met jullie delen en ik hoop dat dit ook aanspreekt! Laat het zeker weten in de reacties in ieder geval wat jullie hiervan vinden. Zelf vond ik het leuk om deze video op te nemen en als het aan mij ligt ga ik dit ook wel vaker doen, maar als jullie zeggen: pff, doe dat alsjeblieft eens niet, zal ik het misschien toch niet vaker gaan doen.

Wat ga jij de aankomende maand lezen?

You may also like

4 reacties

  1. Wat leuk dat je kiest voor iets zoals boek dat dichtbij jezelf ligt en ook over gaan bloggen. Ik ben het nu ook meer aan het doen op mijn blog. Ik zelf ook dol op boeken lezen. Wel lees ik wat minder romans in een vreemde taal. The help heb ik gekeken in de bioscoop, maar niet over gelezen. Het is een hele goede film.

    1. Leuk om te horen dat je ook van lezen houdt! De film van The Help heb ik bewust nog niet gezien, omdat ik het boek eerst nog graag wil lezen, maar je maakt mij wel nieuwsgierig naar de film.

  2. Wat leuk om inderdaad even weer een ander soort video te zien! Ik kende de boeken nog niet. Op dit moment heb ik heel weinig tijd om te lezen en dat vind ik heel jammer. Ik kan namelijk echt genieten van een goed boek;) Mijn wishlist staat nog steeds Stoner. Je kent hem vast en hij is al een tijdje uit;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *