Tony Moly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

Soms koop je een product stiekem toch wel een klein beetje vanwege de verpakking en bij mij was dat bij de Tony Moly Panda’s Dream So Cool Eye Stick toch wel een beetje het geval. Ik had wel een product voor mijn ogen nodig weer, maar deze zag er zo cute uit dat hij meteen in mijn winkelmandje ging.

Tony Moly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

Hier een foto van de stick nog in de verpakking. Zo schattig!

Ook zonder het doosje blijft dit een vrolijke panda die heel leuk staat in de badkamer.

Nu kocht ik dit product niet alleen maar vanwege de verpakking; het klonk ook gewoon goed. De huid bij en rondom mijn ogen is de laatste tijd erg droog en ik had voor de feestdagen ineens een lijntje bij mijn oog dat er eerst niet zat (van de droogte). Dat wil ik niet, dus zocht ik een product dat mijn ogen goed zou kunnen verzorgen. Daarnaast sprak het stukje “de-puffs tired eyes” mij ook erg aan, aangezien ik er voor werk altijd vroeg uit moet en dat combineert niet altijd even handig met het feit dat ik eigenlijk een avondmens ben.

Hierboven zie je de ingrediënten. Eerlijk? Er zitten wel wat goede ingrediënten in, maar ik vind het toch jammer dat er meer alcohol dan bamboe extract inzit. Dat past dan weer wat minder bij de marketing en wat het product zou moeten doen. Maar misschien dat dit door de vorm van het product (een stick) nodig is? Dat zou ik niet durven zeggen.

Het product zit dus in de vorm van een stick en ik heb daar een beetje moeite mee gehad in de praktijk. De stick zelf geeft is vrij stevig. Je brengt het product aan op je ogen van binnen naar buiten en vervolgens klop je het er met je vingers in zodat het beter wordt opgenomen door de huid. Ik had alleen het gevoel dat ik geen product meer hoefde in te kloppen tegen de tijd dat ik op beide ogen een laagje had aangebracht. Misschien dat mijn ogen gewoon te droog zijn voor dit product?

Conclusie

Ik vind het een leuk product om te gebruiken, hoewel ik zelf iets minder fan ben van de vorm. Heel erg verzorgend voelde het ook niet bij mij aan, maar dat kan aan mijn huid liggen. Wel merkte ik een lichte verbetering in de huid rondom mijn ogen. Zo is het lijntje waar ik het eerder in dit artikel over had bijna weg en dat vind ik heel fijn. Mijn oogschaduw zit nu weer normaal haha. Nu hoeft dit trouwens niet per se alleen door de Tony Moly Panda’s Dream So Cool Eye Stick te komen; ik heb de laatste tijd ook wat minder alcohol gedronken en meer groente gegeten. Al met al is het een leuk product om eens te proberen, maar zelf zou ik hem niet snel opnieuw kopen.

Deze eye stick kun je onder andere bij Douglas kopen voor €14,27 (nu staat hij er tijdelijk voor €12,84).

Heb jij de Tony Moly Panda’s Dream So Cool Eye Stick al geprobeerd? En heb jij nog leuke tips voor oogverzorging die écht goed werkt?

You may also like

4 reacties

  1. De verpakking is inderdaad schattig. Ik denk zelf dat ik iets meer nodig heb rondom mijn ogen. Gebruik bijv. Caffeine solution van the Ordinary die is heel fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *