Too Faced Chocolate Bon Bons Palette Look

Vandaag laat ik je een look zien die ik heb gemaakt met behulp van het Too Faced Chocolate Bon Bons Palette. Daarnaast gebruik ik ook mijn Urban Decay Revolution Lipstick in Streak en nog een aantal andere producten. Kijk je mee naar mijn video?

Oh, het is trouwens dit keer een korte look video met een muziekje eronder geworden, maar ik heb wel de namen van de producten in de video gezet, omdat jullie dit de vorige keer ook handig vonden. De volgende keer wil ik wel weer proberen om een kletsvideo te maken ervan, maar ik vind het lastiger om die een beetje kort en bondig te houden haha.

Wat ik trouwens voor het eerst heb gedaan in deze video is behalve het product ook de naam van de oogschaduws die ik gebruik in beeld voorbij laten komen, zodat je precies weet welke kleuren ik heb gebruikt. (De namen die in het palette staan vind ik nooit zo heel leesbaar overkomen op beeld.) Ik hoop dat jullie dit een handige toevoeging vinden! Het blijft toch altijd experimenteren met looks. Oh en even een tip voor als je met warm weer het oogpotlood van Essence wil gebruiken: doe het niet. Serieus. Ik nam deze video op een warme dag op en ik heb continue het probleem gehad dat het potlood zo zacht werd dat ik er vrij weinig meer mee kon en er kwamen grote creamy korrels vanaf. Wat een drama was dat. Maar goed dat ik het niet de hele tijd ben blijven filmen, want anders was mijn camera halverwege al leeg geweest. (Zelfs nu ben ik nog niet helemaal tevreden over het eindresultaat, maar ik hoop maar dat dit niet opvalt.)

Wat vind jij van deze look?

You may also like

15 reacties

 1. Ik merk het probleem niet op in de film. Ik vind het heel leuk om naar te kijken. Mooie producten heb je er bij gebruikt. Ik vind het knap dat je film opneemt. Het lijkt mij lastig om te doen.

  1. Gelukkig maar dat het niet opvalt en dank je wel, dat is leuk om te horen! Ik merk zelf vooral dat het filmen in het begin erg wennen was, maar als je er eenmaal aan gewend bent, gaat het bijna vanzelf. Wel denk ik dat je altijd bij blijft leren.

 2. Woah, wat een gigantische fan brush heb je daar 😀 Vind de oogschaduwkleuren echt supermooi, helemaal mijn ding. Heel mooi geblend ook. En Streak is een van mijn favoriete lipsticks! Droeg ‘m op mijn trouwdag 🙂

  1. Haha ja hij is echt groot, maar wel heel fijn! Dank je wel! En wat een goede keuze om Streak te dragen op je trouwdag, hij is echt zo mooi! 🙂

 3. Mooie look heb je gemaakt!
  Tekst met producten en meer ingo is altijd overzichtelijk, zou ik zeker blijven doen 🙂

  En inderdaad, zoals hierboven ook al gezegd, top faced is een prachtig merk m.b.t. oogschaduw paletten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *